close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Асортимент червоної риби у Львові

3. 09. 2018
Асортимент червоної риби у Львові

Інтерес до здорового харчування і раціональний підхід до продуктів спровокували посилену увагу до червоної риби. Вона унікальна за своїми властивостями, оскільки містить безліч речовин, які просто необхідні організму. Самою універсальною в кулінарних експериментах вважається сьомга. Вона входить до складу багатьох страв в сучасних ресторанах. Це можуть бути стейки і супи, салати, червона риба запечена з овочами. На відміну від форелі, сьомга не змінює свій колір.

 Кета прийдеться до столу на гучній вечірці. Вона містить в собі вітамін, який захищає від негативного впливу алкоголю. Нерка нечасто зустрічається в високій кулінарії, але вона відмінно підходить для копчення балику через велику жирність. Також вона чудова при готуванні на пару. Горбуша - низькокалорійна, вона ідеально підійде для холодних закусок і салатів. Форель прекрасна в солоному вигляді і ролах, при термічній обробці вона втрачає свій колір і світлішає.

 Червона риба в м. Львів

 Неякісні рибні продукти можуть не тільки виключати корисність для людини, але і приводити до серйозних захворювань. Багато хто любить слабосолену червону рибу, яка не проходить термічної обробки. Бути впевненим у її безпеці можна лише тоді, якщо замовити червону рибу у виробника. Компанія «ГАЛС-2000» є лідером по виготовленню рибної продукції Західного регіону країни. Це фірма, яка заробила собі репутацію добросовісного виробника, продукція якого відрізняється високою якістю. Торгова марка «Добра риба» неодноразово номінувалася на звання кращого товару України, і отримувала заслужене визнання.

Виробничі цехи оснащені найновішим і потужним обладнанням, що дозволяє випускати першокласну продукцію, що відповідає світовим стандартам якості. Співпраця з надійними постачальниками, дотримання всіх санітарних і гігієнічних норм, перевірені технології і рецептури вивели компанію на провідні позиції на ринку. Можна купити червону рибу оптом, «ГАЛС-2000» має власний автопарк, що дає можливість своєчасно доставляти партії товару різних обсягів до замовників, забезпечуючи необхідні умови для транспортування.

 Як купити червону рибу у Львові?

 Для оформлення замовлення досить подзвонити по одному з номерів телефону, зазначених на сайті. Фахівці компанії кваліфіковано проконсультують вас по всіх виниклих питань та запропонують найвигідніші умови співпраці. Ціна на червону рибу в м. Львів цілком прийнятна, так що ваші клієнти зможуть покуштувати вишукані делікатеси вже найближчим часом. Фірма працює з невеликими і великими торговими точками, супермаркетами, здійснює поставку товару шляхом в будь-якій зазначеній вами кількості.

 Делікатесна риба у Львові представлена такими товарними позиціями:

  • горбуша, сьомга солона шматочки в олії;
  • асорті з філе горбуші, сьомги, скумбрії, оселедця;
  • горбуша холодного копчення без голови патрана;
  • сьомга холодного копчення, філе;
  • масниця холодного копчення, балик;
  • сьомга холодного копчення, черевце;
  • сьомга слабосолона, філе;
  • сьомга холодного копчення, хребет.