close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Червона риба оптом - те, що завжди затребуване

18. 12. 2017
Червона риба оптом - те, що завжди затребуване

У нашому інтернет-магазині продається червона риба оптом від виробника. Досвід регулярних поставок продукції в будь-яких обсягах і репутація надійного партнера на українському ринку були досягнуті в результаті суворого дотримання чіткої політики компанії.

Оперативні поставки червоної риби

Співробітники фірми завжди дбають про те, щоб товар потрапив до оптового покупця в найкоротші терміни. Ви отримаєте своє замовлення, не докладаючи зайвих зусиль, адже наша компанія забезпечує доставку риби прямо до торгових точок. Заздалегідь повідомляємо, коли прибуде делікатесна риба від виробника, і суворо дотримується встановлених термінів. З нами можете бути повністю впевнені, що ваш бізнес надійно застрахований від будь-яких збитків.

Вся продукція, яка продається в даному онлайн-магазині, є сертифікованою, тобто відповідає ДСТУ. На виробництві співробітники підприємства дотримуються всіх правил зберігання, дотримуються санітарних норм і правил транспортування. Десятки постійних оптових клієнтів - це гідний результат, який ще раз підтверджує якість продукції фірми.

Для приготування делікатесної продукції тут використовується риба, спіймана в екологічно чистих регіонах країни. При виробництві застосовуються виключно натуральні інгредієнти, серед яких сіль, різні спеції, а також чисте рослинне масло першого віджиму.

Реальні причини звернутися до нас

У каталозі продукції, яку ви можете замовити у нас, часто з'являються нові товари. Робимо це з тією метою, щоб ви могли замовляти абсолютно всю продукцію тут, не стикаючись з різними перешкодами при транспортуванні рибного вантажу.

У наступні міста можлива доставка високоякісної червоної риби:

  • Чернівці;
  • Львів;
  • Франківськ;
  • Тернопіль;
  • Хмельницький;
  • Вінниця.

Тепер відкрити свій рибний бізнес можна практично в будь-якій точці України. Треба зауважити, що ми постійно розширюємо територію своєї діяльності. Залиште свою заявку з бажанням купити червону рибу оптом вже зараз, щоб скоріше отримати партію свіжого товару.