close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Червона риба ТМ «Добра риба» в Чернівцях

16. 07. 2018
Червона риба ТМ «Добра риба» в Чернівцях

Постійні стреси, надмірний ритм активності, погана екологія, нездорове харчування - ось фактори, які значно знижують тривалість людського життя. Щоб звести ризик до мінімуму, варто звернути свою увагу на продукти харчування, що несуть величезну користь організму і забезпечують здоров'я і довголіття. Серед них червона риба, яка містить унікальні речовини для підтримки молодості, краси і бадьорості. Для отримання максимального ефекту від продукту, краще купити червону рибу в Чернівцях у надійного виробника. Недобросовісні виробники можуть вирощувати рибу в брудній воді, або використовувати гормони росту і антибіотики. В результаті червона риба принесе тільки неприємності, а не користь.

Червона риба в м.Чернівці

У Західному і Центральному регіонах України успішно і давно веде свою діяльність велике рибопереробне підприємство «ГАЛС-2000», що випускає продукцію під торговою маркою «Добра риба». Це унікальне поєднання працьовитості і серйозного ставлення до справи, досвіду та інноваційних технологій, високої якості і доступних цін. Делікатесна риба в Чернівцях представлена такими позиціями: сьомга слабосолона, черевця сьомги в маринаді, черевця і філе сьомги холодного копчення, горбуша, масниця і багато іншого.

Є можливість купити червону рибу оптом в Чернівцях, оскільки фірма має власний автопарк, який дозволяє розвозити продукцію по невеликих магазинах і великим торговим точкам вчасно і в необхідній кількості. Уся сировина для виробництва рибної продукції закуповується тільки у перевірених партнерів, які добре зарекомендували себе за час спільної роботи. Ціна на червону рибу в м.Чернівці цілком демократична, тому спробувати прекрасний рибний делікатес зможуть всі бажаючі.

Красная рыба в Черновцах

Бажаєте замовити червону рибу від виробника?

Якісний продукт, придбаний у гідного виробника, принесе максимум користі людині завдяки наявності таких речовин:

  • вітаміни групи А, В, D, Е, нікотинова кислота;
  • амінокислоти, які прискорюють обмін речовин;
  • мікро- і макроелементи для всіх систем організму;
  • легко засвоюваний білок;
  • селен, іменований ще «мікроелементом довголіття». Він уповільнює процеси старіння, зміцнює імунну систему, перешкоджає появі пухлин;
  • йод, необхідний для нормальної роботи ендокринної системи;
  • жирні кислоти омега-3, які підтримують серцево-судинну систему, прибирають бляшки з судин.

Дієтологи радять вживати червону рибу в кількості 200-450 г в тиждень. Такого обсягу достатньо, щоб відчувати себе молодим і бадьорим. Сьомга, форель, горбуша допоможуть позбутися синдрому хронічної втоми, усунуть задишку і аритмію. Червона риба корисна і для розумової діяльності. Вона дозволяє концентруватися, покращує пам'ять. Продукт допомагає позбутися від депресії, тримати себе в тонусі. Незамінний він і як профілактичний засіб від погіршення зору, розвитку короткозорості або далекозорості. Жінки оцінять здатність кислот омега-3 і омега-6 запобігати виникненню зморшок.