close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Червона риба у Вінниці: горбуша

3. 12. 2018
Червона риба у Вінниці: горбуша

Горбушу можна назвати найпоширенішим видом червоної риби. Вона трохи дешевше, ніж інша риба з делікатесної групи, але ні в чому не поступається ні за смаковими якостями, ні за корисністю. Її вартість нижче через масштабний промисловий вилов, тому зміцнити здоров'я і порадувати своїх близьких делікатесом можна не переплачуючи.

Делікатесна риба у Вінниці, як і всюди, користується попитом. Покупці розуміють цінність цього продукту, тому намагаються включати її в раціон, не дивлячись на ціну. До того ж, той, хто хоч раз спробував червону рибу, не зможе відмовити собі в задоволенні їсти її знову і знову. Щоб цей продукт дійсно радував, а не приносив шкоди, необхідно купити червону рибу у Вінниці у перевіреного виробника, який дорожить своєю репутацією і піклується про здоров'я споживачів.

Червона риба у Вінниці

Горбушу відносять до дрібних порід лососевих, її довжина досягає 70 см, вага - 2-3,5 кг. «Рожевого лосося», як її ще називають, вважають промисловою рибою з високою популяцією, тому можливий її масовий вилов. Її зовнішній вигляд характеризується торпедоподібним тілом, відсутністю зубів, дрібноюсріблястою лускою, наявністю невеликих темних плям на хвостовому плавці і жирового плавника на спині.

Цікаво, що під час нересту відбувається багато зовнішніх змін риби: все тіло стає коричневого кольору з сірим відтінком на спині, викривляються щелепи, з'являються зуби, у самців на спині виростає великий горб. Після того, як риба відкладе ікру, вона вмирає. Тому тривалість життя горбуші невелика - 1,5-2 роки.

Купити червону рибу оптом у Вінниці можна у компанії «ГАЛС-2000». Виробник відмінно зарекомендував себе за роки роботи, його продукція користується великим попитом у покупців. Продукція торгової марки «Добра риба» поставляється в численні магазини і супермаркети Західної і Центральної України, саме підприємство знаходиться в Чернівецькій області. Торгові точки мають додаткову перевагу при співробітництві з компанією. Є власний автопарк, засобами якого товар транспортується до місця призначення оперативно і надійно. При перевезенні дотримуються умови зберігання, що особливо важливо для такого делікатного продукту, як риба.

Як замовити червону рибу у виробника?

На сайті підприємства «ГАЛС-2000» можна переглянути весь асортимент рибної продукції, який цікавить клієнта. Товари розбиті по окремим категоріям, що створює додаткові зручності. У категорії «Делікатесна риба» можна зустріти такі найменування як:

  • масляна (есколар);
  • горбуша;
  • сьомга;
  • палтус.

Ціна на червону рибу в м. Вінниця доступна, особливо це стосується горбуші. Сировина закуповується у надійних світових партнерів, при обробці риби використовуються тільки класичні способи, мінімум консервантів і добавок. Копчення відбувається за допомогою обробки сировини димом з натуральної деревини. Сьогодні доступна високоякісна червона риба в м. Вінниця. Власники торгових точок можуть бути впевнені в безпечності продукції, адже при виготовленні строго контролюється дотримання всіх гігієнічних норм.