close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Червона риба в Тернополі

23. 11. 2018
Червона риба в Тернополі

Чи не найвідомішою серед червоних риб є сьомга. Її називають «королевою лососів». Це не тільки красива, а й цілком заслужена назва. Окремі особини ростуть в довжину до півтора метрів, їх вага досягає 35 і більше кілограмів. Кожна риба здатна під час нересту відкласти від 6 тисяч до 26 тисяч ікринок. Одночасно ціна на червону рибу в м.Тернопіль не така вже й висока.

Смакові якості сьомги перевершують всі очікування, до того ж вона дуже корисна. У 100 грамах філе сьомги міститься половина денної норми білка для людини, при постійному вживанні підвищується імунітет. У творах Вальтера Скотта згадуються часи, коли річки Європи були сповнені сьомги, і вона не вважалася делікатесом. Шотландські батраки, влаштовуючись на роботу, навіть обговорювали умови: щоб їх не надто часто годували сьомгою. Ці часи давно пройшли, і сьогодні сьомга дуже високо цінується за свій смак і користь для організму. Щоб покуштувати дійсно якісний продукт, краще замовити червону рибу у виробника. В такому випадку ви можете бути впевнені, що дотримані всі гігієнічні норми і стандарти виготовлення.

Червона риба Тернопіль

Нинішній асортимент рибної продукції величезний, і в ньому не завжди просто зорієнтуватися. Вигідно купити червону рибу оптом в Тернополі пропонує компанія «ГАЛС-2000». Це виробник, який працює в даній галузі вже більше 15 років. Фірма налагодила партнерські відносини з кращими світовими постачальниками сировини, в цехах працює інноваційне обладнання. Кожне найменування рибної продукції проводиться згідно з особливою технологією і рецептурами, які полюбилися споживачеві. Працівники «ГАЛС-2000» постійно працюють над створенням нових способів приготування, додають нові інгредієнти для отримання оригінальних смакових композицій.

Сьогодні торгова марка «Добра риба» може похвалитися розмаїттям асортименту. Це філе і черевця, хребти риби, шматочки в пресервах холодного і гарячого копчення, слабосолоні. У продажу є різні породи риб:

  • Масляна (Есколар);
  • горбуша;
  • сьомга;
  • Палтус.

Делікатесна риба в Тернополі

Сучасні коптильні камери, лінії по нарізці філе і упаковці пресервів компанії «ГАЛС-2000» дозволяють виробляти продукт, що відповідає світовим стандартам. Це неодноразово підтверджувалося перемогами на Всеукраїнському конкурсі якості продукції «100 кращих товарів України». Рибопереробне підприємство, розташоване в Чернівецькій області, дає можливість торговим точкам купити червону рибу в Тернополі з найкращими смаковими характеристиками, які вже давно оцінили покупці.

Працює власний автопарк компанії, що значно спрощує процедуру доставки продукції по всій Україні. Червона риба в м.Тернопіль завжди поставляється вчасно і в заявлених обсягах. Клієнтами підприємства є торгові точки Центрального і Західного регіону. Можлива співпраця з супермаркетами і невеликими магазинами. Зв'язатися з менеджерами «ГАЛС-2000» можна по телефону, який розміщений на офіційному сайті фірми.