close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Де купити рибу солоного і пряного посолу в Івано-Франківську?

26. 09. 2018
Де купити рибу солоного і пряного посолу в Івано-Франківську?

Риба була незамінним продуктом харчування з давніх часів. Люди в основному селилися біля водойм, де вона була в достатку. Виловлена риба рятувала від голоду, але бували невдалі періоди, коли риболовля не приносила результату. Тоді люди почали шукати способи заготовлювати і зберігати їжу про запас. Це була сушка на сонці, копчення на вугіллі, і, звичайно ж, соління. Далі процес посолу удосконалювався, до риби почали додавати оцет і всілякі прянощі, які привносили особливий аромат і пікантні нотки смаку. Звичайний оселедець цінувався високо. Вона не потребувала серйозній обробці, добре зберігалася і була прекрасною добавкою до кожного столу. Тільки в XIX столітті солона риба перестала бути повсякденною стравою. З будівництвом залізниць стали доступними свіжі продукти, які завоювали лідерські позиції. Рибу солоного і пряного посолу почали відносити до делікатесів. Сьогодні цей продукт, як і раніше має безліч шанувальників і поціновувачів.

Риба солоного і пряного посолу в Івано-Франківську

Вибір такого особливого продукту, як риба, повинен бути відповідальним і виваженим. Неякісна продукція загрожує серйозними ускладненнями для здоров'я людини. Тому вибирати краще товар від виробника, який чітко дотримується всіх санітарних норм і особливості технологічного процесу.

 Риба солоного і пряного посолу в м. Франківськ представлена продукцією компанії «ГАЛС-2000», що випускається під брендом «Добра риба». Це не просто риба, це - багаторічна титанічна праця фахівців, які прагнуть створити натуральний корисний продукт з відмінними смаковими якостями. В результаті - численні номінації та перемоги в конкурсах на звання кращого товару України.

 Сучасні цехи, оснащені новітніми коптильними камерами, лініями по нарізці рибного філе та упаковці рибних пресервів, інноваційними системами кондиціонування виробничих приміщень, дозволяють зберегти і збагатити неперевершений смак дарів моря. Можна купити рибу пряного посолу оптом для реалізації в своїх торгових точках, що дає можливість запропонувати своїм покупцям високоякісний продукт за прийнятною ціною.

Де купити рибу пряного посолу в Івано-Франківську?

 Повноцінний раціон людини повинен включати в себе і рибні, і м'ясні страви. Риба не веде до ожиріння, так як в ній невелика кількість вуглеводів і немає зайвого жиру. Також в ній в 4-5 разів менше калорій, ніж в м'ясі тварин. Вчені довели, що людина повинна вживати 30-40 кг риби на рік, що відповідає приблизно 100 г на добу.

 Риба пряного посолу оптом від виробника обов'язково порадує своїми смаковими якостями і принесе здоров'ю тільки користь. Фахівці «ГАЛС-2000» за багато років роботи освоїли і відібрали лише ті рецептури, які дозволяють в повній мірі відобразити всю гаму смаку рибних делікатесів. Ціна на рибу пряного посолу в Івано-Франківську демократична, тому ви зможете без проблем придбати її для реалізації в своєму магазині. Асортимент «Добра риба» включає в себе наступні товарні позиції:

  •  салака пряного посолу (5 кг);
  •  філе оселедця «Запашні трави» з шкірою і без шкіри;
  •  скумбрія і оселедець середньосолена без голови патрана;
  •  кілька пряного посолу (1 кг і 5 кг);
  •  скумбрія пряного посолу шматочками;
  •  оселедець «Матьє» філе-шматочки з цибулею.