close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Копчена риба ТМ "Добра риба" в Хмельницькому

7. 05. 2018
Копчена риба ТМ "Добра риба" в Хмельницькому

Вченими доведено, що жителі місцевостей, які розташовані поблизу океанів, морів, річок та інших водойм мають більшу тривалість життя в порівнянні з іншими. Пов'язано це з тим, що вони вживають багато риби і різноманітних морепродуктів, що благотворно позначається на здоров'ї та самопочутті. Організм отримує вітаміни і мікроелементи, цінні білки, яких немає в інших продуктах.

Риба засвоюється людським організмом набагато краще і швидше, ніж м'ясо. Завдяки таким властивостям її включають в раціон дітей і літніх людей, використовують для дієтичного харчування. Поживність риби перевищує поживність деяких сортів м'яса. Риба з прісноводних водойм містить мікроелементи, вітаміни та інші речовини, необхідні нашому організму для підтримки нормальної життєдіяльності. Морська риба до того ж містить йод, цинк і фтор, які є в обмеженій кількості в інших продуктах харчування.

Купити копчену рибу в Хмельницькому

На сучасному етапі, коли численні дослідження підтвердили незаперечну користь риби для організму, відкритим залишається тільки одне питання: де придбати якісний продукт, який виключає ризик негативних наслідків, а несе в собі тільки плюси для людини? Відповідь проста - продукція компанії «ГАЛС-2000», що випускає унікальні за своїми властивостями харчові продукти. Потужності виробництва (а це значний завод з 7-ю цехами) зосереджені в Чернівецькій області, але замовити копчену рибу у виробника можна в будь-якій точці України. Підприємство має власний автопарк, який доставляє рибну продукцію в супермаркети і магазини Західного і Центрального регіону країни.

Асортимент торгової марки «Добра риба» не обмежується тільки копченою рибою, в наявності риба солоного і пряного посолу, в'ялена рибопродукція, рибні пресерви, риба холодного і гарячого копчення, риба в вакуумній упаковці і багато іншого. Немає обмежень і по видам риби, для виготовлення продукції використовується бичок, лящ, сайра, скумбрія, салака, оселедець, сьомга, масниця, горбуша, лосось. Уся сировина свіже, здійснюються періодичні поставки з Норвегії, Канади, США, Ісландії та інших держав. Будь-рибний гурман знайде для себе ласощі до душі.

Копчена риба в м. Хмельницький

Можна купити копчену рибу оптом в Хмельницькому торгової марки «Добра риба». Виробник пропонує своїм постійним партнерам дуже вигідні умови, не кажучи вже про відмінній якості продукції, яка приверне в ваш магазин безліч покупців. Варто віддавати перевагу співпраці з компанією «ГАЛС-2000» з кількох причин:

  • багаторічний досвід роботи на ринку рибної продукції;
  • вдосконалена технологія виробництва, збереження традицій натурального копчення і соління риби, суворе дотримання всіх вимог;
  • сучасне оснащення цехів першокласним обладнанням;
  • поліпшена рецептура, що дозволяє зберегти і збагатити натуральний смак різних сортів риби;
  • в штаті компанії працюють фахівці, сумлінно ставляться до своїх обов'язків;
  • відповідність європейським стандартам, строгий контроль якості на всіх етапах виробництва.

Ціна на копчену рибу в м. Хмельницький варіюється, тому замовник може сам для себе вибирати прийнятне співвідношення вартості і якості. Природно, хороший продукт не може коштувати дешево, але для великих і постійних замовників компанія «ГАЛС-2000» розробляє акції та унікальні пропозиції. Тепер доступно купити салаку копчену в Хмельницькому, цей товар користується великим попитом серед клієнтів.