close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Корисна рибна новинка - пресерви за оптовими цінами

28. 11. 2017
Корисна рибна новинка - пресерви за оптовими цінами

Поняття «рибні консерви» відомо якщо не всім, то більшості. Але ось пресерви з'явилися відносно недавно і багато дізнаються про них лише за написом на упаковці. Отже, чим рибні консерви відрізняються від рибних пресервів? Відмінність полягає в особливостях приготування. У першому випадку продукт неодмінно піддається термічній обробці, в результаті чого з нього йде частина корисних речовин. А ось в пресервах рибу роблять придатною до вживання за рахунок солі та антисептичних засобів. Таким чином вся мікрофлора пригнічується і продукція стає цілком безпечною для вживання.

Що потрібно знати про пресерви

Термін придатності такої риби відносно невеликий - півроку. Однак якщо ви будете замовляти товари в нашому інтернет-магазині, стільки часу вони у вас точно залежуватися не будуть. Справа в тому, що на сьогоднішній день багато виробників нехтують часом для виготовлення такої продукції, значно форсуючи цей процес. Ми ж невідступно дотримуємося класичної технології виробництва рибних пресервів, завдяки чому риба в достатній мірі просочується усіма компонентами для засолу і виходить не просто смачною, але й корисною.

З чого ми робимо пресерви

Риба, яка є основою для виготовлення наших товарів, це екологічно чистий продукт. Ідеальна рецептура заливки для рибних пресервів включає безліч спецій, які забезпечують пряний смак червоної риби, а також мойви, сайри і так далі. До речі, за рахунок включення до складу цих самих спецій значно збільшується термін придатності товарів.
Замовивши рибні пресерви від виробника в нашому онлайн-магазині, ви отримаєте:

  • свіжий;
  • смачний;
  • корисний;
  • недорогий

продукт, який в подальшому будете реалізувати з великим успіхом. Також тут роблять закупівлі власники різних закладів громадського харчування, в меню яких присутня велика кількість рибних страв.

Які б рибні пресерви ви не купили тут, однозначно залишитеся в плюсі, адже наша продукція сподобається кожному.