close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Мідії оптом - завжди затребуваний морепродукт

15. 11. 2017
Мідії оптом - завжди затребуваний морепродукт

Мідії входять до складу багатьох страв, салатів, а також їх можна їсти без будь-яких доповнень. У будь-якому випадку, якщо людина спробувала мідії високої якості і з правильною обробкою, то вони точно стануть одним з її улюблених страв. А це означає, що у вашому магазині дуже скоро з'явиться велика кількість постійних клієнтів, якщо закуповувати товари оптом ви будете у нас. Тут кожен бажаючий може купити мідії оптом в Чернівцях та в сусідніх областях.

Як виглядають хороші мідії

М'ясо мідій має бути світлим і м'яким. Його смак дуже ніжний. Замариновані мідії буквально тануть у роті, залишаючи лише пряно-солодкий присмак. Мідії в скляній банці, які виробляє наша компанія, можна додати до плову, наприклад, або зробити з них відмінну начинку для екзотичної піци. Якісна герметизація забезпечує збереження продукту в свіжому стані. На вигляд такі мідії дуже привабливі, так що всі потенційні покупці відразу ж перетворяться в реальних.

Як і більшість морепродуктів, мідії мають в своєму складі багато йоду. Також цей продукт збагачує організм людини корисними амінокислотами. Їх навіть вживають для попередження патологій мозку. Тільки уявіть, яку рекламну кампанію можна розгорнути навколо мідій!

Як і де замовити

Щоб бути впевненим у даному продукті і сміливо рекомендувати його своїм клієнтам, краще купити мідії від виробника. Наша компанія є лідером з продажу морепродуктів в Україні, а тому тут завжди все свіже і смачне. У нас є повні дані про дату вилову кожної партії мідій, з ними може ознайомитися кожен покупець безпосередньо.

Один з головних питань, яке цікавить клієнтів - ціна на мідії в інтернет-магазині. Багато в чому вона залежить від величини партії, яку ви замовляєте. Наша фірма робить вигідні пропозиції постійним покупцям. Тепер ви знаєте, де купити мідії в Інтернеті. Даний онлайн-маркет здійснює доставку товарів прямо в торгові точки Чернівців та сусідніх областей. Щоб зробити оптове замовлення, зв'яжіться з нами сьогодні.