close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Можливість купити в'ялену рибу оптом

20. 10. 2017
Можливість купити в'ялену рибу оптом

В'ялена риба, яка у великій кількості є на наших складах, має чудовий смак. Завжди свіжа і відмінно упакована вона швидко розходиться по точках роздрібної торгівлі в Чернівцях. Якщо ви хочете придбати в'ялену рибу оптом і залишитися впевненим у правильності свого вибору, звертайтеся в нашу компанію. Тут пропонується продукція, в якості яких переконалися вже сотні підприємців нашого міста.

Як зробити замовлення тут

Купувати у нас можна не тільки вигідно, але і оперативно. Інтерфейс сайту зроблений максимально простим і зручним, щоб кожен бажаючий відразу міг знайти цікавий для його товар і оформити замовлення. У ассортіменті є в'ялена:

  • камбала;
  • окунь;
  • лящ;
  • мойва;
  • судак;
  • щука

 та інші види риби.

Якщо ви хочете уточнити якісь моменти доставки рибної продукції по Чернівцям або обговорити додаткові умови нашої з вами співпраці, телефонуйте працівникам нашої фірми і вони відповідь на всі ваші запитання.

Специфіка нашої діяльності

Співпраця з нами забезпечить вам великі продажі. Що особливого є в нашій компанії:

  • Доставка товарів прямо під магазин

    У якій би частині міста не розташовувалася ваша торгова точка, ми привеземо туди потрібну кількість в'яленої риби. Володіємо необхідним транспортом, щоб вчасно забезпечувати всі магазини і ринкові жабки смачною і свіжою продукцією.

  • Ми гарантуємо якість

    Несемо відповідальність за доставляемую продукцію. У нас є вся відповідна документація, в якій підтверджується якість кожної одиниці продукції в асортименті.

  • Діємо оперативно

    Завжди цінуємо час замовників, тому доставляємо товари вчасно. З кожним клієнтом ми окремо узгоджуємо зручний для нього час, намагаючись зробити умови нашої співпраці максимально зручними для обох сторін.
    А щоб купити в'ялену рибу в Чернівцях, потрібно витратити всього пару хвилин, а то й менше на заповнення спеціального бланка. Наші фахівці миттєво відповідають на всі заявки і зв'язуються з клієнтом.

  • Тільки найкращі відгуки

    Де б ви не шукали відгуки про діяльність нашої компанії, всі вони позитивні. Тому що вся команда компанії «Добра риба» прагне на 100% задовольнити вимоги кожного замовника і впоратися зі своїми обов'язками на відмінно.

Саме в період співпраці з нами ваш магазин буде мати нереально великі продажі і повністю задоволених клієнтів. Хочете збільшити дохід? В такому випадку, пропонуємо вже зараз написати або зателефонувати нам, щоб купити в'ялену рибу оптом.