close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Оперативна і недорога доставка риби оптом

20. 10. 2017
Оперативна і недорога доставка риби оптом

Ваш магазин тільки починає розвиватися і ви не забезпечені транспортом для того, щоб можна було забрати оптову продукцію зі складу? Тоді вам неодмінно знадобляться наші послуги, адже наша компанія активно займається доставкою риби прямо в торгові точки. Наскільки б масштабної не була ваша покупка, наші співробітники доставлять все в кращому вигляді. Спеціально пристосований для цього транспорт щодня розвозить тонни свіжої риби по різних магазинах. Оптовий продаж риби з доставкою - це нескінченно затребувана в місті послуга.

Чому варто вибрати нас

Наша фірма з доставки риби в Чернівцях працює вже більше трьох років, за рахунок чого знайшла безліч постійних клієнтів. Ми обслуговуємо величезну кількість маркетів, які щодня радують своїх клієнтів якісною продукцією. Цінуємо кожного замовника, що не менше, ніж власну репутацію, а тому реалізуємо тільки якісну продукцію.

До нас можна звертатися, якщо потрібна термінова доставка риби до магазину, адже наша компанія завжди працює оперативно. На складі завжди є велика кількість свіжих партій риби, які дуже швидко розходяться. Копчена, солона, в'ялена - яка потрібна вам?

А тепер вагомі причини, згідно з якими варто купувати рибу з доставкою по Чернівцях:

  • Належні умови зберігання

    Для всіх видів продукції дотримується різний температурний режим, який дозволяє зберегти її у відмінному свіжому вигляді.

  • Найвигідніші оптові ціни в місті

    Ви більше не знайдете настільки низької ціни на покупку риби оптом, як у нас. Прагнемо забезпечити якісними морепродуктами з доставкою в Чернівцях якомога більшу кількість торгових точок, а тому робимо вартість товарів реально доступною.

  • У нас працюють професіонали

    Якщо ви ще не визначилися, яку саме рибну продукцію з доставкою будете замовляти, завжди є можливість порадитися з нашими консультантами, дізнатися більше про особливості зберігання та оптові ціни, проаналізувати все.

Щоб отримати будь-яку кількість партій риби вже найближчим часом, зв'яжіться з нами по телефону або електронній пошті.