close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Переваги нашого оптового інтернет-магазину

23. 11. 2017
Переваги нашого оптового інтернет-магазину

Продаж риби на сьогоднішній день є по-справжньому прибутковим видом бізнесу. Ця продукція не псується на другий або третій день після закупівлі, а якщо ваша торгова точка стане популярною, то жодна рибина стільки днів не буде залежуватися. Отже, як же вирішити цю задачу - зробити товари свого магазину затребуваними? Звичайно, важливий момент - це реклама. Але все ж на першому місці завжди стоїть якість і свіжість риби, на яку завжди буде попит.

Наш оптовий інтернет-магазин риби більше п'ятнадцяти років займається продажами рибної продукції. Щодня ми поставляємо сотні кілограм лосося, сьомги, форелі, морепродуктів в різні міста України. У наш час люди все більше уваги звертають на цінність продуктів, а тому заморожені варіанти риби все більше замінюються в'яленою, копченою, а також пресервами - більше інформації про асортимент на нашому рибному сайті.

Вартість нашої продукції

Наявність великої кількості покупців нівелює будь-яку необхідність робити високі ціни. Наш інтернет-магазин рибних пресервів ставить приємні умови співпраці, суть яких полягає в тому, що чим більше продукції ви замовляєте, тим меншою є вартість за одиницю товару.

Але це ще не всі причини, завдяки яким є сенс скористатися послугами даного магазину рибної продукції. Наступні аргументи:

  • Риба однакова

    Якщо ви візьмете асортемент і візьметеся вивчати кожен екземпляр, зможете в цьому переконатися. Стежимо за тим, щоб продукція різного розміру розміщувалася в різних контейнерах. Таким чином ваші покупці завжди будуть задоволені, так як не виявлять, що під великою салакою ховається море дрібної рибки.

  • Кращий інтернет-магазин рибних пресервів в Україні

    Герметична упаковка, повноцінний і ідеально продуманий склад суміші для засолу, естетичне оформлення - ви залишитеся задоволені своїм вибором.

На сайті рибної продукції ви можете побачити повний асортимент нашого магазину і відразу ж оформити замовлення. Також там щодня працюють консультанти, які можуть допомогти з вибором.