close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Продукція торгової марки Добра риба в Тернополі

15. 01. 2018
Продукція торгової марки Добра риба в Тернополі

Риба - це один з найулюбленіших продуктів харчування людей на всій планеті. Вона цінується за свій неповторний смак і незаперечну користь, яку приносить організму людини. Вона хороша в будь-якому вигляді: вареному, смаженому, солоному, маринованому, в'яленому, копченому і навіть сирому. Різноманітність риби величезна: біла і червона, річкова, морська і океанська, жирна і нежирна. Вона незамінна при обмеженнях у харчуванні, її вживають в невеликій кількості навіть вегетаріанці.

Замовити рибну продукцію в Тернополі

Риба, як і куряче м'ясо, містить білок відмінної якості, який прекрасно засвоюється організмом. У ньому є незамінні амінокислоти так необхідні людині. У рибі також присутні вітаміни А, Д, Е, фосфор, залізо, кальцій, магній, селен, цинк, йод. Корисні якості цього продукту полягають в наступному:

  • зниження рівня холестерину в крові;
  • нормалізація процесу згортання крові;
  • зовнішній вигляд волосся, шкіри, зубів стає краще;
  • збільшення тривалості життя;
  • позитивний вплив на роботу щитовидної залози, профілактика багатьох її хвороб;
  • нормалізація роботи нервової системи, поліпшення пам'яті і якості сну, зняття дратівливості;
  • зміцнення серцево-судинної системи;
  • поліпшення зору;
  • можливість вживати рибу при дієті завдяки вмісту ненасичених жирних кислот.

Купити рибу оптом в Тернополі можна на сайті компанії «ГАЛС-2000», яка випускає рибну продукцію під торговою маркою «Добра риба». Це лідер галузі Чернівецької області і всього Західного регіону. Рибна продукція фірми не раз потрапляла в рейтинги кращих товарів України, що свідчить про її високу якість і відповідальний підхід співробітників до своєї роботи.

В'ялена риба в Тернополі представлена широким асортиментом, це лящ, щука, плітка, окунь, камбала, судак, мойва, вобла, бичок і інші найменування. Рибні пресерви в Тернополі набагато корисніші, ніж консерви, оскільки в такому випадку зберігаються всі потрібні речовини і мікроелементи. Можна також купити копчену рибу оптом по відмінним цінами.

Доставка рибної продукції в Тернополі

Риба приносить користь тільки в тому випадку, якщо вона належної якості, при виготовленні використовується свіжа сировина і правильні технології. В інших випадках цим продуктом можна серйозно отруїтися. Ось чому так важливо вибирати надійного і перевіреного виробника.

Компанія «ГАЛС-2000» поки не має своїх фірмових магазинів в Тернополі, але можлива доставка в усі магазини, супермаркети і торгові точки Тернопільської області. З усіх питань співробітництва потрібно звертатися за номерами телефонів, адресу та електронну пошту, які розташовані в розділі «Контакти».

Щоб продукція зберігалася довго і не розчарувала при її вживанні, потрібно дотримуватися температурного режиму. Спочатку способи холодного копчення, в'ялення, соління були винайдені спеціально для того, щоб довше зберегти рибу придатною для вживання. Зараз виробник сам стежить за дотриманням всіх правил виготовлення та завжди вказує на упаковці, за яких умов, і до якого числа може зберігатися продукція. Риба оптом від виробника торгової марки «Добра риба» - прекрасний вибір на ринку рибної продукції.