close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Риба холодного та гарячого копчення ТМ «Добра риба» у Вінниці

13. 07. 2018
Риба холодного та гарячого копчення ТМ «Добра риба» у Вінниці

Риба холодного та гарячого копчення - це продукт з відмінними смаковими якостями, який потрібно їсти в міру. Він подібний до яскравих мазків фарби на полотні художника, коли хочеться привнести в своє життя трохи свіжих емоцій. Дієтологи настійно рекомендують занадто не захоплюватися копченою рибою, але іноді порадувати себе звичайно ж можна. Якість будь-якого продукту залежить від умов його виробництва, технологій, сумлінності виробника. Тому при купівлі риби варто звертати увагу на всі ці нюанси.

Де купити копчену рибу в Вінниці?

Копчена риба в м Вінниця представлена різними торговими марками і широким асортиментом. На особливу увагу заслуговує рибна продукція ТМ «Добра риба» компанії «ГАЛС-2000». Підприємство працює в галузі не перший десяток років. За цей час були відібрані найкращі рецептури, випробувані найефективніші технології виробництва, сформований потужний завод з 7-ма цехами. Установка інноваційного обладнання дозволяє підтримувати необхідний температурний режим у всіх приміщеннях, що дуже важливо при переробці такого делікатного продукту, як риба. Компанія слід європейським стандартам якості, має численні сертифікати, що підтверджують відповідність виробництва світовим вимогам. Сировина закуповується у перевірених, добре зарекомендували себе партнерів, які постачають рибу в провідні рибопереробні підприємства. Кваліфікований персонал прикладає зусилля для того, щоб кожен покупець був задоволений смаковими якостями кінцевого продукту.

Ціна на копчену рибу в м. Вінниця демократична, тому періодично вживати її в їжу зможе кожен бажаючий. Дуже зручно купити копчену рибу оптом у Вінниці, оскільки компанія «ГАЛС-2000» має свою транспортну компанію, що виключає будь-які проблеми з логістикою. Продукція своєчасно і в необхідних обсягах развозится по всьому Західному і Центральному регіонах країни.

Рыба холодного и горячего копчения

Бажаєте замовити копчену рибу у виробника?

Торгова марка «Добра риба» пропонує безліч найменувань продукції на будь-який смак:

  • риба холодного копчення: бичок, скумбрія, філе і тушки оселедця, лящ, флейта, вомер, сайра, мойва, салака;
  • риба гарячого копчення: сайра, оселедець, філе і тушки скумбрії, окунь, сьомга, рулет рибний з скумбрії і горбуші.

Є думка, що характер людини можна визначити по його перевагам в їжі. Любителі риби, на думку фахівців, врівноважені і спокійні. Серед них переважають тактовні, уважні, люди що тонко відчувають, які не хочуть доставляти занепокоєння і незручність оточуючим. Такі люди готові терпіти заради благополуччя і комфорту інших. Цінителі рибної продукції в більшості випадків надійні партнери і вірні друзі. На вигляд вони можуть здаватися нудними, але насправді це дуже глибокі і цільні натури, що виражається лише в тривалих відносинах. Ці люди акуратні і спокійні, вони вважають за краще порядок і вишукування, живуть не поспішаючи. Дані спостереження можна не сприймати всерйоз, але ж недарма ж кажуть: «Людина - це те, що вона їсть».