close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Риба солоного і пряного посолу ТМ «Добра риба» у Львові

16. 07. 2018
Риба солоного і пряного посолу ТМ «Добра риба» у Львові

Сіль з незапам'ятних часів застосовувалася для тривалого зберігання риби і додання їй приємного смаку. Ці два продукти, здається, в нашій свідомості існують нероздільно: риба асоціюється з сіллю, сіль з рибою. А з'явився такий спосіб приготування дуже давно. Ще в Стародавній Греції в густий розсіл поміщали сир, оливки, м'ясо і рибу. Розсіл готували з солі, яку отримували з морської води. Перші згадки про солінні риби в Східній Європі зустрічаються в роботах Геродота в V столітті до нашої ери. Там мова йде про солінні осетрів. В XI-XII століттях сіль була єдиним консервантом для продуктів, тому добували її неподалік місць масштабного вилову риби. Згодом для засолу стали використовувати великі чани, виготовлені з ялинових дощок.

Сьогодні даний спосіб приготування риби трансформувався і покращився. Його основи залишилися колишніми, але строго дотримуються санітарні норми, сумлінні виробники піклуються про здоров'я своїх покупців.

Риба солоного і пряного посолу в м. Львів

У місті представлений широкий асортимент рибної продукції солоного і пряного посолу, тому замовити рибу у Львові не складе труднощів. Справжні гурмани вже давно оцінили рибні делікатеси компанії «ГАЛС-2000», яка випускає товар під торговою маркою «Добра риба». Багаторічний досвід роботи, кваліфікований персонал, інноваційне обладнання, чітке дотримання європейських стандартів якості вивели підприємство в число лідерів рибопереробної галузі. Торгова марка неодноразово отримувала національні нагороди за гідну якість продукції.

Фірма спеціалізується на виготовленні риби пряного посолу, коли використовуються різні спеції для додання рибі тонких відтінків смаку та аромату. Серед них чорний і запашний перець, коріандр, гвоздика, лавр, мускатний горіх, імбир та інші. Можна купити рибу пряного посолу оптом, «ГАЛС-2000» є власником власного автопарку, що дозволяє швидко і надійно вирішувати питання з доставкою до великих торгових точкок, супермаркетів, невеликих магазинів. Риба пряного посолу оптом від виробника - це запорука активної торгівлі, значного припливу покупців і абсолютної безпеки для здоров'я споживача.

Риба солоного і пряного посолу у Львові

Бажаєте купити рибу пряного посолу в Львові?

Багато цінителів риби віддають перевагу саме пряному посолу, адже в такому випадку смак може відкриватися по-новому і мати різноманітні відтінки. Ціна на рибу пряного посолу в Львові торгової марки «Добра риба» приємно здивує покупця, адже подібна якість продукту в європейських країнах оцінювалася б в рази більше. Вітчизняний споживач отримав унікальну можливість купувати високоякісний товар по відмінній вартості. При цьому кожен може вибрати відтінок смаку рибного філе зі спецією, яка подобається саме йому. В асортименті компанії «ГАЛС-2000»:

  • оселедець середньосолений без голови;
  • кілька пряного посолу в упаковці 1 і 5 кг;
  • скумбрія пряного посолу;
  • філе оселедця «Запашні трави» з шкірою;
  • скумбрія середньосолена без голови;
  • салака пряного посолу;
  • скумбрія пряного посолу шматочками і інші.