close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Риба солоного і пряного посолу ТМ «Добра риба» у Вінниці

11. 06. 2018
Риба солоного і пряного посолу ТМ «Добра риба» у Вінниці

Особливою популярністю серед покупців користується риба солоного і пряного посолу. Хто ж зможе відмовитися від чудово ароматного страви в поєднанні зі смаженою, вареною картоплею, овочами? Насичений солонуватий смак, пряні нотки, ніжні волокна риби - ніщо не зможе зрівнятися з таким делікатесом. До того ж для любителів риби є хороша новина - цей продукт прекрасно сприймається організмом, засвоюється набагато швидше і легше, ніж м'ясо. У рибі містяться вітаміни і мікроелементи, життєво необхідні для організму.

Риба солоного і пряного посолу в м Вінниця

Замовити рибу пряного посолу від виробника в Вінниці дуже просто і швидко. Компанія «ГАЛС-2000» працює в галузі більше 15 років, за цей час було відібрано кращі рецептури для виробництва рибної продукції. Виробник співпрацює з надійними постачальниками сировини з усього світу. Цехи укомплектовані інноваційним обладнанням, яке дозволяє строго дотримувати необхідний температурний режим в приміщеннях і все гігієнічні норми. Кваліфікований персонал регулярно проходить навчання для підвищення рівня своїх знань і умінь. Ціна на рибу пряного посолу в Вінниці залишається доступною при європейському рівні якості.

Купити рибу пряного посолу в Вінниці

При солоному посол риба за змістом солі підрозділяється на слабосоленую (від 7 до 10% солі), среднесоленая (від 10 до 14%), крепкосоленую (понад 14%). Пряний посол має на увазі, крім використання солі, додавання цукру і різних спецій. Традиційний метод засолювання риби - цілої неразделанной тушкою. Існують і інші варіанти засолювання, при яких риба стає готової до вживання швидше. Це обезжабренная, напівпатрані, обезголовлена, оброблена на філе, нарізана шматочками риба.

Для пряного посолу застосовують в більшості випадків чорний перець, запашний перець, гвоздику, лавровий лист, коріандр, насіння кропу. Іноді цей список поповнюється корицею, кардамоном, червоним стручковим перцем, листочками м'яти, анісом і іншими прянощами. При виробництві використовуються різноманітні смакові композиції. Можливе додавання шавлії, кмину, мускатного горіха, які надають рибі яскравий смак з ароматними нотками. Головне правило - все спеції свіжі, тоді вони максимально насичують сировину своїми ароматичними маслами.

Риба пряного посолу оптом у Вінниці порадує гурманів чудовим смаком. Фахівці компанії «ГАЛС-2000» за час багаторічного виробництва змогли добитися таких смакових поєднань, які приємно здивують справжніх цінителів рибної продукції. Можна купити рибу пряного посолу оптом, торгова марка «Добра риба» співпрацює з дрібними і великими торговими точками по всьому Західному і Центральному регіонах України. Для здійснення доставки товару у фірми є власний автопарк, що дозволяє привозити продукцію строго в обумовлені терміни і в належному вигляді. В асортименті компанії різні види риби солоного і пряного посолу у вигляді тушки, філе без шкіри, шматочків, серед яких:

  • скумбрія;
  • салака;
  • кілька;
  • оселедець;
  • рулети.