close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Риба у вакуумній упаковці у Львові

21. 12. 2018
Риба у вакуумній упаковці у Львові

Риба і морепродукти визнаються всіма легким дієтними продуктом, який ще й позитивно позначається на здоров'ї. Тому їх споживання зростає з кожним роком. Одночасно з цим риба є швидкопсувним продуктом, оскільки має нейтральний pH, що дає можливість бактеріям миттєво розмножуватися. Ферментативні речовини змінюють її смак і колір. Під впливом мікроорганізмів розкладаються протеїни, в результаті відчувається неприємний запах і згірклий смак. Вирішити цю проблему дає можливість вакуумна упаковка, яка значно подовжує терміни зберігання рибної продукції.

Риба в вакуумній упаковці від виробника

Вакуумна упаковка дає можливість зберегти смак і аромат риби, вдосконалити процедуру соління та маринування, тому що в безповітряному просторі насичення риби спеціями і просолювання проходять швидше і рівномірніше. У рибної продукції залишається більше вітамінів, вона має прекрасний зовнішній вигляд. При реалізації риби така тара також вигідна, адже вона дає можливість розфасувати продукт на невеликі порції, зручні для покупця. Асортимент вакуумних пакетів великий, вони відрізняються за складом, товщиною і розмірами, тому упакувати рибу будь-якої величини не складе труднощів.

Львів відрізняється величезним вибором торгових точок, де можна придбати якісну рибу. У багатьох з них можна знайти рибну продукцію торгової марки «Добра риба», яку випускає компанія «ГАЛС-2000». Виробник давно працює на ринку, знає всі секрети здорової і смачної їжі. Використовуються новітні технології, перевірені рецептури, кваліфікований персонал докладає всіх зусиль для задоволення смаків споживача. Щоб купити рибу у вакуумній упаковці у Львові для свого магазину, досить звернутися до менеджерів компанії.

Риба в вакуумній упаковці у Львові

Крім збільшення терміну зберігання продуктів, вакуумна упаковка має ще багато плюсів:

  • вона не пропускає запахів, що важливо і для виробників, і для покупців, коли потрібно зберігати в холодильнику різні продукти;
  • риба не втрачає свою вихідну вагу, не трапляється зневоднення або завітрювання продукту;
  • покупець може побачити товар з усіх боків завдяки прозорості упаковки;
  • продукцію у вакуумній упаковці зручно зберігати і перевозити, оскільки вона займає мінімум місця на складах і в транспорті.

Риба в вакуумній упаковці оптом - відмінний варіант для наповнення свого магазину якісною продукцією. Підприємство «ГАЛС-2000» розробило для своїх клієнтів спеціальні пропозиції і знижки, що дозволяють економити. Завдяки цьому риба в вакуумній упаковці ціна цілком доступна. Механізм доставки до торговельних точок чіткий і зручний, оскільки компанія володіє автопарком. Рибна продукція завжди доставляється в термін і в необхідній кількості.

Щоб кожен покупець міг знайти для себе рибу за смаком, торгова марка «Добра риба» підготувала широкий асортимент продукції у вакуумній упаковці:

  • горбуша;
  • масляна (есколар);
  • лосось;
  • оселедець;
  • скумбрія;
  • сайра;
  • бичок;
  • салака.