close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Риба в склотарі ТМ "Добра риба" у Вінниці

14. 05. 2018
Риба в склотарі ТМ "Добра риба" у Вінниці

Скляна тара - давній і класичний спосіб зберігання харчових продуктів, зокрема, риби. Вона має абсолютно нейтральний і нешкідливий для людини склад. Скло не виділяє ніяких речовин в продукт, воно не має запаху. Наприклад, пластикова тара з часом виділяє в рідину канцерогени, що дуже шкідливо для здоров'я. Зі скляною тарою така ситуація виключена. Вона має ще кілька додаткових плюсів:

  • презентабельний зовнішній вигляд, покупець може добре розглянути продукт через прозоре скло;
  • можливість вторинного використання або переробки;
  • стійкість до впливу зовнішнього середовища, стан скла не залежить від температури або погодних умов;
  • при створенні такої упаковки мінімум браку, весь склобій йде на переробку.

Риба в склотарі в Вінниці

Вінниця має безліч торгових точок, де можна придбати рибні делікатеси. Компанія «ГАЛС-2000», що випускає рибну продукцію торгової марки «Добра риба», пропонує купити рибу в склотарі в Вінниці за дуже вигідними цінами. В асортименті:

  • пресерви з кільки;
  • пресерви Матьє;
  • пресерви з мідій.

Для пресервів підходить будь-яка риба, жирність якої більше 6%. Цілу рибу або шматочки філе заливають спеціальним маринадом з суміші солі, цукру і спецій, і укладають в скляні баночки. Термічна обробка не проводиться, але в процесі виробництва виконуються всі санітарні норми. Така риба виглядає дуже привабливо, оскільки через скляну тару добре видно акуратно укладені скибочки.

Ціна на рибу в склотарі відрізняється своєю доступністю, незважаючи на високу європейську якість продукту. Крім того, співпраця з ТМ «Добра риба» має такі переваги:

  • працівники фірми сумлінно і відповідально ставляться до своєї справи;
  • відкрите і доброзичливе спілкування з замовниками, обговорення всіх умов і нюансів;
  • відмінний смак продукції, який безсумнівно відзначать покупці і повернуться в магазин знову;
  • використання класичних методів копчення, соління, в'ялення риби без додавання консервантів;
  • строгий контроль якості, 100% безпеки для здоров'я споживача.

Риба в склотарі від виробника

Фірма «ГАЛС-2000» працює на ринку рибної продукції понад 15 років, за цей час вдосконалені технології виробництва, відібрані і протестовані найкращі рецептури. Виробничі потужності - це значних розмірів завод з 7 цехами та новітнім обладнанням та системами кондиціювання. Використовується тільки натуральна сировина, що поставляється з Норвегії, Канади, США, Ісландії. Досвідчені фахівці формують згуртований колектив, який працює для задоволення запитів покупців.

Доступна риба в склотарі оптом у Вінниці, можливі індивідуальні знижки та спеціальні пропозиції. Продукція компанії доставляється в дрібні і великі торгові точки Західного і Центрального регіону силами власного автопарку. Це дозволяє строго контролювати транспортування, завжди дотримуватися термінів поставок, швидко реагувати на потреби клієнтів в додаткових партіях товару.