close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Риба в склотарі у Львові - якісний продукт на різний смак

18. 01. 2019
Риба в склотарі у Львові - якісний продукт на різний смак

Рибні консерви в склотарі - продукція, найбільш безпечна для зберігання. Риба в склотарі у Львові продається в величезному асортименті, що дозволяє задовольнити потреби покупців як в будні дні, так і до святкового столу.

Риба в склотарі у Львові: переваги, асортимент

Для споживача придбання рибних консервів в склотарі означає зробити вигідну покупку, про що свідчать такі плюси:

  • при такій технології риба не піддається термічній обробці, що дозволяє зберегти всі наявні корисні речовини;
  • метод розфасовки під вакуумом солоної або маринованої риби в скляну тару подовжує термін придатності продукції і дає можливість зберегти істинний смак риби;
  • покупець бачить, що він купує.

Купити рибу в склотарі у Львові можна самих різних видів - від традиційної кільки і звичайного оселедця до вишуканих морепродуктів. Велике, красиво нарізане філе оселедця не соромно включити і в святкове меню, якщо вибрати пресерви Матьє. Ці пресерви є в продажу в кисло-солодкому соусі, з овочами, з запашними травами і для гурманів - з часником.

Найбільш широко представлені пресерви з кільки, улюблених консервів для повсякденного столу. Особливим попитом користуються пресерви з балтійської кільки, підкопченої до приємного золотистого кольору, хоча не менше затребувані і кільки з часником або в оцтової заливці. Риба в склотарі від виробника - саме та продукція, яка ніколи не залежиться і порадує покупців відмінним смаком при невисокій вартості.

Пресерви з мідій - особливий продукт для справжніх цінителів

Морепродукти стали модною прикрасою столу, особливо незамінні пресерви з мідій при прийомі гостей. Смачна, якісна продукція цього виду представлена таким асортиментом:

  • в пікантному маринаді;
  • з соєвим соусом;
  • з ароматом копченості;
  • в томатної заливки;
  • з овочами по-корейськи і ін.

Запас пресервів з мідій допоможе не осоромитись, сервіруючи стіл для найвимогливіших гостей.

1

Риба в склотарі: ціна у Львові

Купуючи рибу в склотарі тут, ви вирішуєте розумно й економно. Риба в склотарі оптом у Львові обійдеться недорого, завдяки прямим поставкам від виробника. Закуплені оптовою партією рибні консерви не вимагають негайної реалізації і збережуть копійку.

Риба в склотарі, ціна на яку встановлена цілком демократична, заощадить не тільки гроші, але і час споживача, адже нашу рибу не потрібно готувати - смачна, ароматна їжа зі скляної банки готова до вживання в будь-який час.