close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Риба в склотарі в Хмельницьку - смачно, недорого, на будь-який смак

27. 02. 2019
Риба в склотарі в Хмельницьку - смачно, недорого, на будь-який смак

Риба в склотарі в Хмельницьку тепер у вільному доступі для покупки в роздріб і оптом. Хочете завжди мати під рукою свіжу, смачну рибку для повсякденного вжитку і для гідного оформлення святкового столу? Саме для вас завжди є свіжа рибка  від виробника в широкому асортименті.

Риба в склотарі: в чому плюси таких пресервів

Пресервами називають такий вид закусочної продукції, яка закупорена в тару, в тому числі і в скляні банки, без стерилізації. Переваги розфасовки риби в склотару такі:

  • виключається вплив на продукт хімічних речовин, що виділяються неякісним пластиком;
  • термін придатності такої продукції істотно подовжується;
  • покупець бачить, що саме знаходиться в склотару.
  • Якщо купити рибу в склотару в Хмельницьку, то така продукція гарантовано якісна: виробник строго дотримується санітарних норм і вимоги технології.

Риба в склотарі оптом в Хмельницьку

У нас можна вибрати будь-яку рибну продукцію в склотарі - від самих звичайних видів до делікатесних і вишуканих. Риба в склотарі оптом в Хмельницьку у вигляді пресервів зберігає всі основні властивості і залишається корисною, що дуже важливо.

Традиційно популярний оселедець будь-якого посолу - слабосоленого, пряного, спеціального і т.п. У нас представлені пресерви Матьє декількох різновидів, з урахуванням особливих смакових уподобань покупців. Великий, жирний оселедець в скляних банках завжди є в магазині:

  • з ароматом трав;
  • в маринаді з овочами;
  • в кисло-солодкому соусі;
  • з часником і зеленню.

Апетитні скибочки або філе оселедця, золотявих шпротів в склотарі і ін. види риби, готової до вживання, допоможуть швидко організувати домашню трапезу, урочистий обід або просто послужать відмінною закускою.

Пресерви з кільки стануть в нагоді не тільки для домашнього використання: такий продукт виручить на дачі, на вилазці, в поході і просто незамінний для рибалок або мисливців. Інше призначення мають пресерви з мідій, представлені в нашому магазині найширшим рядом смаків для витончених цінителів морепродуктів.

Риба в склотарі в Хмельницьку - смачно, недорого, на будь-який смак

Переваги закупівлі рибної продукції в склотарі у нас

Продукція, що поставляється безпосередньо виробником, наша продукція не тільки виключно якісна свіжа, але ще і приємно дивує вартістю. Риба в склотарі, ціна якої формується без участі посередницького ланцюжка, в нашому магазині в Хмельницьку доступна кожному.

Особливо вигідно закупити партію продукції оптом, тоді ціна буде ще менше. Зробіть собі приємне, замовивши тут смачну і при цьому недорогу рибу в склотарі від виробника.