close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Риба в склотарі в Івано-Франківську

28. 12. 2018
Риба в склотарі в Івано-Франківську

Тема корисності риби обговорюється всюди, а от про морепродуктах відомо небагато. Незважаючи на це, вони нічим не гірші рибної продукції, а в деяких нюансах навіть залишають її позаду за корисними властивостями. Особливо це стосується мідій - двостулкових молюсків, видобуток і розведення яких здійснюється вже сотні років.

Риба в склотарі в Івано-Франківську

Мідії зустрічаються у водоймах по всій земній кулі, ферми по їх розведенню є в багатьох країнах. Цей делікатес є прекрасним доповненням до святкового та повсякденного столу. Варто згадати про деякі цікаві факти про ці дивовижні істоти:

  • тривалість життя мідій становить від 5 до 30 років залежно від умов проживання. Живуть вони в раковинах овальної форми, довжина яких може досягати 20 см. Вік мідії легко обчислити по числу розводів на зовнішній стороні раковини;
  • мідії живуть великими колоніями, їх діаметр іноді може досягати 10 метрів. На одному метрі площі в середньому живе 20 кг особин;
  • вживання мідій почалося дуже давно, в епоху неоліту;
  • перлини в мідіях зазвичай маленькі і каламутні. Найбільші з них діаметром до 5 мм було виявлено в мушлі великої мідії, їх було 133 штуки.

Мідії і риба в склотарі від виробника - це кращий варіант для тих, хто хоче вживати свіжий і якісний продукт. Підприємство «ГАЛС-2000» спеціалізується не тільки на виготовленні рибної продукції, а й мідій. Використовуються перевірені часом рецептури, які оцінили багато споживачів. Це мідії гострі з соняшниковою олією, часником і спеціями, мідії «Пікантні» з маринованою цибулею і соняшниковою олією, мідії «Одіссей» з соєвим соусом, мідії «Вогник» з томатною пастою, мідії з ароматом копченості та інші найменування. Мідії «Пікантні» торгової марки «Добра риба» стали переможцем на Всеукраїнському конкурсі якості продукції «100 кращих товарів України».

Як купити рибу в склотару в Івано-Франківську?

Мідії дуже корисні для організму, в них міститься 20 незамінних амінокислот, вітаміни В2, В6, В1, РР, Е і D, мікроелементи цинк, марганець, йод, кобальт, мідь. Вони стануть справжнім порятунком для робітників шкідливих виробництв, оскільки здатні дуже ефективно виводити токсини. При всій користі ціна на мідії і рибу в склотарі не надто висока.

Мідії цінуються в багатьох країнах світу. У Бельгії в місті Ерсеке відзначається День мідій, це справжня столиця цього молюска. В Японії мідії вважають символом люблячих сердець, нерозривно пов'язаних один з одним. Традиційним блюдом на весіллі є суп з молюсків. У ресторанах Кувейту подають тільки відкриті мідії, оскільки в закритій раковині можна знайти перлину, що прирівнюється до азартних ігор.

Мідії і риба в склотарі оптом в Івано-Франківську доступні до замовлення в будь-який час. Щоб домовитися про умови доставки, досить зв'язатися з співробітниками компанії «ГАЛС-2000» і уточнити необхідні обсяги і терміни. Транспортування здійснюється силами власного автопарку. В асортименті такі товарні позиції:

  • пресерви з кільки;
  • пресерви Матьє;
  • пресерви з мідій.