close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Риба в склотарі в Тернополі

14. 12. 2018
Риба в склотарі в Тернополі

Рибу відносять до цінних продуктів харчування через велику кількість білків і корисних речовин. У ній є ненасичені жирні кислоти, які необхідні організму і добре їм засвоюються. Йод сприяє нормальній роботі щитовидної залози і розвитку нервової системи у дітей. Кальцій незамінний для здоров'я зубів, кісток, суглобів. У рибі є також A, D, E і безліч унікальних мікроелементів. Закономірно, що через це світове споживання риби стає дедалі більше. Якщо в середині ХХ століття середньостатистична людина вживала 9 кг риби на рік, то сьогодні ця цифра зросла до 20 кг. Прогнозується, що в майбутньому ця тенденція збережеться.

Риба в склотарі від виробника

Риба з давніх часів поважалась людьми. Її зображення є одним з ранніх християнських символів. Тільки по ньому перші християни могли відрізнити своїх під час переслідування древніми римлянами. Риб зображували з боків від якоря, який мав верх у формі хреста. Цей символ досі застосовують християнські церкви в США, Греції, Сирії, на Кіпрі.

Видобуток риби в основному вівся за допомогою риболовецького промислу із застосуванням сіток і тралів до кінця 90-х років. Але вже в XXI столітті рибу активно розводять в штучних водосховищах. У 2013 році розведення риби цим методом перевищила за обсягами виробництво яловичого м'яса.

Не можна назвати новим метод розфасовки риби в склотару. Цей матеріал відмінно зберігає всі властивості продукту, максимально зберігає всі корисні компоненти. До того ж, через прозоре скло покупець може оцінити якість і привабливість риби і прийняти рішення про її придбання.

Купити рибу в склотарі в Тернополі пропонує компанія «ГАЛС-2000». Сучасне обладнання, висока кваліфікація співробітників, найкращі рецептури, випробувані і відібрані за час багаторічної роботи, високі стандарти якості - ось те, що дозволило виробникові створити дійсно гідну продукцію, яку він з гордістю представляє споживачам.

Риба в склотарі в Тернополі

Фірма «ГАЛС-2000» поставляє свою продукцію в західні і центральні регіони країни. Багато споживачів добре знайомі з торговою маркою «Добра риба», яка асоціюється з відмінними смаковими характеристиками продукту і високим професіоналізмом. Доступна для замовлення риба в склотарі оптом в Тернополі, доставка здійснюється транспортом власного автопарку компанії. Ми будемо раді співпраці з супермаркетами і торговими точками.

Всі умови ви можете обумовити з нашими менеджерами, зв'язавшись по номеру телефону на сайті. Риба в склотарі ціна досить демократична, ми прагнемо до того, щоб вона була доступна споживачу. Якщо оцінювати асортимент продукції «ГАЛС-2000», то він вражає різноманітністю. Сюди входять:

  • пресерви з кільки (в гострій заливці з часником і зеленню, в оцтово-олійній заливці з цибулею, шпроти в олії);
  • пресерви Матьє (в маринаді з овочами, з ароматом запашних трав, з часником і зеленню, в кисло-солодкому соусі);
  • пресерви з мідій (мідії гострі, по-корейськи, «Пікантні», «Банкетні», «Вогник», «Одіссей», з ароматом копченості).