close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Риба в вакуумній упаковці в Тернополі: смачно і економно

25. 01. 2019
Риба в вакуумній упаковці в Тернополі: смачно і економно

Риба в вакуумній упаковці в Тернополі є в продажу різних сортів і видів, такий вид продукції можна купити заздалегідь і дістати з холодильника в будь-який час. Червона риба в асортименті і улюблені народом кільки, салака, сайра та ін. Вакуумна продукція незамінна в кожному будинку і завжди стане в нагоді.

У чому секрет і плюси вакуумної упаковки

Риба - смачний і поживний продукт, який має властивість швидко псуватися. Якщо готову до вживання солону, копчену або приготовану іншим способом рибку помістити в пакети зі спеціальної поліетиленової плівки і створити там вакуум, то збереження продукції триватиме до 30-45 днів. Завжди під рукою у господині буде готовий якісний продукт, який не потребує часу.

Риба в вакуумній упаковці від виробника зберігає всі властивості, в тому числі смак, запах, колір, а також харчову цінність. Така тара для риби має масу переваг:

  • найлегша вага;
  • не б'ється;
  • простоту при транспортуванні і зберіганні.

Єдина умова для збереження продукції протягом місяця - дотримання температури в межах від 0 до +8 градусів. Після відкриття упаковки вміст пакета потрібно вжити протягом доби.

Риба в вакуумній упаковці: асортимент і особливості

У нас можна купити рибу у вакуумній упаковці в Тернополі будь-якого найменування. Доступні навіть такі делікатеси, як горбуша холодного копчення, розфасована акуратними порціями у вигляді філе. Шикарний святковий лосось найчастіше продається слабосоленим, філе представлено скибочками.

Риба в вакуумній упаковці оптом - найбільш вигідне придбання, особливо продукції широко відомих видів, як бичок. Традиційно популярний бичок в'ялений, що не пересихає завдяки такій упаковці. Оселедець хороший в будь-якому вигляді, у вакуумній упаковці можна купити оселедець, приготований по-різному:

  • пряний;
  • слабосолений;
  • з кропом;
  • холодного копчення та ін.

Не менш смачна і скумбрія, приготована приблизно за такими ж рецептами, як і оселедець. Такі види риби у вакуумній упаковці прикрасять стіл і в свято, і в звичайні дні. Запас якісної, смачної і вже готової до вживання риби в вакуумі не завадить жодній господині і виявиться до місця для закуски на швидку руку. Є у нас також сайра холодного копчення і слабосолона, і салака. Риба допоможе скласти просте і в той же час вишукане меню, щоб швидко нагодувати сім'ю і гостей.

Масляна (есколар) - риба, оцінити яку зможуть справжні гурмани. Це рідкісна і цінна продукція, упакована в вакуум в холодно-копченому вигляді. Жирна, ніжна м'якоть масляної риби особливо рекомендується спортсменам і людям з високою фізичною активністю.

Риба в вакуумній упаковці ціна

У нас можна зробити закупівлю риби в вакуумній упаковці по цілком прийнятним цінам: поставки від виробника дозволяють знизити ціновий рівень до мінімуму. Особливо вигідно купити таку продукцію оптом. Немає сенсу в Тернополі переплачувати, якщо доступна покупка риби у вакуумній упаковці, ціна якої дає можливість заощадити.