close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Риба від ТМ "Добра риба" у Вінниці

7. 04. 2018
Риба від ТМ "Добра риба" у Вінниці

Риба містить багато корисних речовин і вітамінів, вона дає можливість зміцнити своє здоров'я. Але чи завжди у нас є час на приготування цього смачного продукту? Найчастіше його немає, а бажання покуштувати малокалорійну і нежирну їжу є. Тут на допомогу прийде продукція торгової марки «Добра риба». Власник бренду, компанія «ГАЛС-2000», працює в цій сфері з 2000 року, пропонуючи своїм клієнтам відмінний товар. Зараз можна купити рибу оптом в Вінниці. Підприємство поки не має в цьому місті фірмового магазину, але здійснює доставку своєї продукції в багато супермаркети і торгові точки Вінницькій області.

Замовити рибну продукцію в Вінниці

Асортимент товарів «ГАЛС-2000» дуже великий, це копчена, солона, в'ялена риба у Вінниці і інших населених пунктах країни. Технологія приготування копченої та в'яленої риби виникла давно. Сталося це через те, що під рукою у рибалок не було сучасних холодильних і морозильних камер, а продукт хотілося зберегти свіжим якомога довше. Копчення і в'ялення кардинально відрізнялося між собою, але і той, і інший спосіб мав своїх шанувальників:

  • найпростішим методом не дати рибі зіпсуватися стало копчення. Дим здійснює на продукт консервативну дію, тому вона може зберігатися довгий час і не втрачає своїх корисних якостей. Дим також є природним антисептиком. Смак копченої риби настільки багатий і багатогранний, що незабаром цей спосіб приготування стали використовувати не тільки з метою тривалого зберігання. Такий продукт став улюбленим для багатьох. Іноді цей метод застосовують вдома, але це досить довгий і трудомісткий процес, тому доцільно купити копчену рибу оптом у перевіреного виробника;
  • процес в'ялення риби також непростий. Вона повинна сушитися до готового стану при температурі не вище 40 градусів. У домашніх умовах на це підуть не менше двох днів, до того ж доведеться добряче попрацювати. Торгова марка Добра риба пропонує вже готову до вживання в'ялену воблу, лящ, мойву, судак, щуку, камбалу, окунь та інші різновиди риби. При покупці ви будете впевнені, що купуєте якісний товар, багатий фтором, фосфором і ненасиченими кислотами Омега-3.

Риба оптом від виробника

Крім того, компанія «ГАЛС-2000» пропонує відмінні рибні пресерви у Вінниці. Це оселедець в маринаді, з грибами, маслинами, овочами, спеціями, з морквою по-корейськи, морською капустою, скумбрія, кілька і безліч інших товарів з різноманітними смаками. В такому достатку неодмінно можна знайти для себе підходящий варіант.

Цікаво, що зміст Омега-3 поліненасичених жирних кислот в головному мозку впливає на рівень інтелекту людини, особливо це проявляється у вирішенні математичних задач. Дослідження також показали, що недостатня кількість цих кислот в організмі призводить до безсоння. Крім того, фосфоліпіди, наявні в рибному жирі, потрібні для нормального функціонування клітин головного мозку. Отже, рибна продукція не просто неймовірно смачна, але і дуже корисна, тому немає причин відмовляти собі в такому задоволенні, особливо, якщо мова йде про якісну і апетитну рибу компанії «ГАЛС-2000».