close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Рибна продукція Добра риба в Хмельницькому

8. 01. 2018
Рибна продукція Добра риба в Хмельницькому

Все більшої популярності набуває здорове харчування, а це означає виключення жирного м'яса з раціону. Організм людини повинен отримувати достатню кількість білка, тому зараз увага акцентується на рибі - джерелі безлічі корисних речовин, вітамінів і мікроелементів.

Купити рибу оптом в Хмельницькому

Жирна риба, така як сьомга, форель, оселедець, багата поліненасиченими жирними кислотами Омега-3. Від їх присутності в організмі в достатній кількості залежить краса шкіри, здоров'я серця, і навіть психоемоційний стан.

На початку 80-х років данськими вченими було встановлено, що ескімоси набагато менше хворіють серцевими захворюваннями. У раціон їх харчування в основному входило жирне м'ясо риби і тюленів. В ході досліджень з'ясувалося, що причиною сему є присутність Омега-3 - класу ненасичених жирних кислот.

Людський організм не здатний виробляти цю речовину, вона потрапляє ззовні тільки з продуктами харчування. Омега-3 впроваджується в клітини і активізує їх роботу. Знижується ризик інфарктів та інсультів, нормалізується кров'яний тиск, поліпшується зір, зміцнюється імунітет. Жирні кислоти покращують розумові процеси, роботу мозку, позитивно впливають на настрій. В ході експерименту, в якому брало участь 500 пацієнтів, було встановлено, що споживання риби більше 2 разів на тиждень значно покращує рухливість суглобів.

Замовити рибну продукцію в Хмельницькому можна на сайті виробника «ГАЛС-2000». Це безліч товарів торгової марки «Добра риба», які відрізняються відмінною якістю і чудовими смаковими характеристиками. У нас ви зможете купити копчену рибу оптом, а також інші товарні позиції в потрібній кількості. Доступні в Хмельницькому рибні пресерви в асортименті, які порадують не тільки прекрасним смаком, а ще й наявністю всіх корисних елементів і вітамінів, як в свіжому продукті. Чи не залишиться в стороні і в'ялена риба в Хмельницькому, адже багато обожнюють її за неповторний смак і аромат.

Доставка рибної продукції в Хмельницькому

Риба оптом від виробника тепер доступна для поставок не тільки в Чернівецькій області, а й в усьому Західному регіоні. У Хмельницькому поки немає фірмових магазинів, але доставка можлива в усі торгові точки області.

Наші переваги:

  • широкий асортимент. Це солона, в'ялена, копчена, маринована риба, риба пряного посолу і інше;
  • висока якість сировини, риба і морепродукти поставляються виключно надійними партнерами. Сировина відповідає всім необхідним стандартам, що підтверджується відповідними документами;
  • сучасне спеціалізоване обладнання, що дозволяє підкреслити смак риби і зберегти всі її корисні властивості;
  • кращі технології виробництва, які виключають ймовірність нанесення шкоди здоров'ю покупців, точне дозування всіх необхідних інгредієнтів і дотримання часових проміжків приготування рибної продукції. В результаті такого підходу риба виходить апетитною, ароматної і корисною;
  • кваліфікований персонал, який знає свою справу;
  • високий рівень обслуговування, турбота про кожного клієнта і його інтереси;
  • використання безпечних рецептур, застосування натуральної сировини для копчення риби.