close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Рибні пресерви ТМ "Добра риба" в Чернівцях

7. 05. 2018
Рибні пресерви ТМ "Добра риба" в Чернівцях

На прилавках магазинів вже давно з'явилася апетитна рибна продукція в пластикових, скляних і металевих баночках. Практично всі знають, що цей товар називають «пресерви», але мало хто здогадується, чим вони відрізняються від інших рибних делікатесів. А правда в тому, що технологія приготування такої риби дозволяє зберегти всі її корисні якості на противагу консервам.

Купити рибні пресерви в Чернівцях

Використовується такий метод засолу, який усуває необхідність додаткової стерилізації або термічної обробки продукту. Перед початком упаковки в пресерви додається антисептичний консервант. В результаті в рибі зберігаються вітаміни, мінерали та корисні речовини. Термін зберігання такої продукції становить не більше 4 місяців. Придбати якісні рибні пресерви в м.Чернівці можна в компанії «ГАЛС-2000», яка випускає продукцію під торговою маркою «Добра риба».

Пресерви користуються популярністю серед покупців завдяки доступній ціні, якісному і смачному продукту. Для багатьох господинь це просто виручалочка, адже навіть якщо ніколи займатися приготуванням їжі, завжди під рукою буде корисний і ситний делікатес. Ціна на рибні пресерви в м.Чернівці цілком демократична, тому дозволити собі таку розкіш зможе кожна сім'я.

Замовити рибні пресерви від виробника

Компанія «ГАЛС-2000» працює в Західному і Центральному регіоні, і розвозить свою продукцію силами власного автопарку в різні точки країни. Доставка рибних пресервів від виробника здійснюється в невеликі торгові точки і великі супермаркети, фірма завжди йде назустріч замовникам і пропонує найвигідніші умови партнерства.

Асортимент торгової марки «Добра риба» великий, ви зможете купити:

  • пресерви з скумбрії;
  • пресерви з кільки;
  • пресерви з мойви в Чернівцях і області.

Шматочки рибного філе в пресервах пружні і ніжні, вони не втрачають свою форму навіть при використанні ножа. Цим і відрізняється дійсно якісна продукція, вироблена згідно з усіма правилами і з суворим дотриманням технології. Недобросовісні виробники застосовують спеціальні прискорювачі, які скорочують час посолу. Це відбивається на якості продукції, філе риби нагадує кашу.

Компанія «ГАЛС-2000» при провадженні не допускає ніяких помилок і хитрощів, про що свідчать європейські сертифікати якості. Завдяки старанності і скрупульозності працівників продукція фірма не раз удостоювалася нагород як краща на українському ринку. Тільки тут можна купити рибні пресерви оптом і бути впевненим в їх бездоганності.