close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Рибні пресерви ТМ «Добра риба» в Тернополі

22. 06. 2018
Рибні пресерви ТМ «Добра риба» в Тернополі

Багато років беззмінною популярністю серед споживачів користувалися рибні консерви. Їх перевагою є повне знезараження риби завдяки попередній термічній обробці. Знищуються всі мікроорганізми, які можуть завдати шкоди людині. Є в цьому способі приготування і великий мінус - багато корисних речовин в рибі зникають разом зі шкідливими. Але такий продукт досі досить затребуваний, оскільки має тривалий термін зберігання. Справжнім проривом в переробці рибної продукції став винахід пресервів. Даний спосіб дозволяє робити рибу безпечної для здоров'я, і одночасно зберігати корисні мікроелементи і компоненти.

Рибні пресерви в м.Тернопіль

Купити рибні пресерви в Тернополі можна в різних торгових точках, вони представлені всюди в широкому асортименті. Риба - досить примхливий і небезпечний продукт, неправильна обробка якого може привести до розвитку серйозних захворювань. Щоб не випробовувати долю, краще замовити рибні пресерви від виробника, який не один рік працює в галузі і знає про рибу і технології її приготування все. Таким є компанія «ГАЛС-2000», яка випускає продукцію під торговою маркою «Добра риба». Підприємство має колосальний досвід роботи в даній сфері, виробляє пресерви з різної риби відповідно до європейських стандартів якості. У цехах встановлено інноваційне обладнання, персонал проходить спеціальне навчання і підвищує свою кваліфікацію. При цьому ціна рибних пресервів в м.Тернопіль залишається демократичною для того, щоб кожен покупець зміг дозволити собі улюблений делікатес.

Доставка рибних пресервів від виробника

Фірма «ГАЛС-2000» має власний автопарк, за допомогою якого рибна продукція своєчасно і в обумовлених обсягах транспортується в великі супермаркети і невеликі торгові точки Західного і Центрального регіонів України. Тому купити рибні пресерви оптом в м.Тернопіль можна швидко і зручно.

Якість рибних пресервів цілком реально визначити навіть за зовнішнім виглядом:

  • тара, в якій знаходиться риба, не повинна мати будь-яких дефектів, наприклад, щілин, роздутості, вм'ятин;
  • варто уважно оглянути стан риби. Якщо риба упакована тушками, то ціле черевце, без випадання нутрощів, говорить про хорошу якість продукту;
  • масло, яким заливається риба, повинне мати приємний, золотистий відтінок. Ніякої каламутності бути не може, обов'язкова прозорість. При відкритті пресервів добротне масло матиме хороший запах, гіркота відсутня;
  • якщо пресерви залиті томатним, майонезним або іншим соусом, то він повинен мати однорідну консистенцію і насичений колір. Не допускається розшарування заливки.

Торгова марка «Добра риба» порадує всіх цінителів рибного смаку широким асортиментом пресервів з різних видів риби. Використовуються різні рецептури, риба поєднується зі спеціями, овочами, різноманітними заливками. Компанія «ГАЛС-2000» пропонує клієнтам купити:

  • Пресерви з скумбрії;
  • Пресерви з кільки;
  • Пресерви з мойви в Тернополі та області.