close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Рибні пресерви у Вінниці. Швидко та смачно

5. 02. 2019
Рибні пресерви у Вінниці. Швидко та смачно

Тепер купити рибні пресерви в Вінниці дуже просто: достатньо зробити замовлення і отримати набір будь-якої риби в асортименті. У кожному будинку повинен бути на всякий випадок запас пресервів, це допоможе легко організувати перекус або повноцінний сніданок, вечерю.

Що таке рибні пресерви та в чому плюси такої продукції

На відміну від рибних консервів, пресерви є продукцією, приготування якої не вимагає використання високих температур та тривалого часу. Рибні пресерви - спосіб продовження збереження всіх властивостей риби протягом 4 міс. із застосуванням спеціальних технологій холодного посолу.

Для запобігання псування риби використовують сіль і інші консерванти. Риба при цьому зберігає аромат, смак і пружність, а також корисні речовини, які не вдається зберегти при термічній обробці. Для приготування пресервів рибу обробляють у вигляді філе, скибочок, рулетів і заливають різними маринадами. Можна замовити рибні пресерви в Вінниці, приготовані одним з таких способів засолу:

  • пряним;
  • спеціальним;
  • з використанням рослинного масла;
  • з додаванням різних заливок - оцтової, з травами, винної, вишневої, абрикосової тощо.

Переваг саме у такої продукції маса - можна замовити рибні пресерви від виробника різних видів риби з різними заливками і тримати готову рибу в холодильнику, дістаючи в будь-який момент. Плюси пресервів від нашої компанії ще й такі:

  • у нас це недорого;
  • велика різноманітність видів риби і заливок;
  • продукція готова до вживання - не потрібно навіть оброблення.
  • пресерви в холодильнику завжди під рукою, що дозволить розширити меню і прикрасити стіл не тільки в будні, а й у свята.

Рибні пресерви: які види риби можна купити

Традиційно продовжують користуватися популярністю пресерви з оселедця. Це універсальний варіант: жирний, красиво оброблений, смачний оселедець не буде зайвим ніколи. Нашою компанією здійснюється доставка рибних пресервів від виробника ще й з таких видів риби:

  • скумбрії;
  • сайри;
  • мойви;
  • барабулька та ін.

Можна замовити пресерви в різній тарі, найчастіше це пластикові коробочки або скляні банки. Послуга з доставки дозволяє заощадити і кошти, і час.

Рибні пресерви у Вінниці. Швидко та смачно

Ціна рибних пресервів в Вінниці

У нас рибні пресерви в широкому асортименті, при цьому ціна рибних пресервів в Вінниці залишається на рівні повної доступності всім категоріям покупців. Прямі поставки від виробника без залучення посередників дають нам можливість тримати цінову планку на невисокій позначці.

Особливо вигідно купити рибні пресерви оптом. Замовте оптову партію рибки самих різних видів засолювання і ласуйте пресервами з різними заливками. Доставка рибних пресервів від виробника - послуга, що дозволяє отримати рибку швидко і при цьому недорого. Пресерви від нашої фірми завжди користуються попитом, адже це зручно і дійсно смачно.