close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Смачна риба і морепродукти в Івано-Франківську

27. 12. 2017
Смачна риба і морепродукти в Івано-Франківську

Відома українська компанія "ГАЛС-2000" виготовляє і реалізує якісну рибу і морепродукти під торговою маркою "Добра риба". Продукція бренду "Добра риба" поширена по всіх регіонах України, і в Івано-Франківську зокрема. У нас можна купити копчену або в'ялену рибу оптом, а також придбати якісні рибні пресерви. Компанія пропонує придбати рибу оптом від виробника за вигідними цінами.

Продукція компанії "Добра риба"

Торгова марка "Добра риба" пропонує своїм покупцям наступні категорії товарів:

  • копчена риба;
  • в'ялена риба;
  • морські делікатеси: мідії, кальмари;
  • пресерви: кілька, оселедець, шпроти в олії;
  • морські салати;

У наших каталогах ви можете знайти скумбрію, сьомгу і ляща холодного і гарячого копчення. У нас ви можете купити філе копченої сьомги або окремі її частини, наприклад, хребет або черевце. Копчений балик або в'ялена риба з насиченим копченим смаком - найкраща закуска до пива у великій дружній компанії. Пресерви представлені слабосоленої сьомгою, горбуша і оселедцем в маслі, а також кількою пряного посла з коріандром і запашним перцем. Якщо ви любите морські делікатеси і хочете прикрасити ними ваш святковий стіл, у нас величезний вибір мідій і кальмарів, консервованих в рослинному маслі або соєвому соусі. Якщо ви хочете почастувати вашу компанію справжніми делікатесами і обійтися без походу в ресторан, мідії від торгового бренду "Добра риба" - це найкращий варіант! Для любителів морських салатів пропонується великий вибір салатів з морської капусти, корейської моркви та чорного деревного гриба. Такі салати мають приємний пряний смак, вони дуже апетитні самі по собі, а також в поєднанні з іншими салатами і гарячими стравами.

Вся риба перед приготуванням піддається якісній обробці: її ретельно патрають, при необхідності видаляють голову, щоб продукт був готовий до вживання. Рибу і морепродукти рясно обробляють спеціями і маринують достатній час, щоб продукт як слід просочився пряним соусом. Продукція "Добра риба" відрізняється відмінним смаком і високою якістю приготування із застосуванням різноманітних соусів і спецій, тому користується великим успіхом у любителів риби і морепродуктів.

Замовити рибну продукцію в Івано-Франківську

Якщо ви бажаєте купити рибу оптом в Івано-Франківську і вибирайте цікаву для вас категорію товару: копчену, в'ялену, консервовану рибу, морепродукти або морські салати. З вартістю в'яленої риби і рибних пресервів в Івано-Франківську ви можете ознайомитися в прайс-листі спеціалізованого магазину. Доставка рибної продукції здійснюється по всій території України, приймається як готівкою, так і безготівковим розрахунком.