close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Смачні і свіжі закуски до пива

20. 10. 2017
Смачні і свіжі закуски до пива

Що є ідеальною закускою до пива? Звичайно ж риба! Але при копченні або в'яленні такої продукції не всі виробники дотримуються правил, а тому в результаті виходить закуска, смак якої буквально хочеться перебити пивом. Щоб подібного не траплялося, купувати рибні закуски в Чернівцях потрібно у нас. Вся продукція, яка пропонується тут, сертифікована, а значить, сумнівів в її якості виникати просто не може. Ще одна причина довіряти нам - це наявність величезної кількості позитивних відгуків.

Чим зумовлена наша популярність

Саме у нас закуски до пива оптом купують найбільш популярні рибні магазини в Чернівцях. Наша продукція, розфасована і запакована, вмить розлітається по магазинах різного спрямування в усьому місті.
Які є причини на те, щоб ви купили рибні закуски до пива у нас:

  • Дійсно великі порції 
    Багатьом пивоманам знайома ситуація, коли купуєш пачку кальмарів, наприклад, а в ній більше повітря, ніж їжі. Втім, досить багато купують закуски до пива, при цьому навіть не вживаючи самого напою, просто тому що їм подобається окунь гарячого копчення або салака холодного копчення, наприклад. У будь-якому випадку, ми привеземо в ваш магазин таку рибну продукцію, яка сподобається всім і кожному, а ще її буде багато, по-справжньому багато.
  • Герметична упаковка  
    Надійна упаковка дозволяє зберегти морепродукти свіжими реально довго. Для магазинів з великою різноманітністю асортименту такий варіант товарів підходить ідеально. Адже варто вам купити в'ялену рибу у нас і більше не доведеться турбуватися про те, як би подовше зберегти її свіжою, адже термін придатності такої продукції і так великий.

Ще одна безперечна наша перевага - адекватні ціни на абсолютно всі товари. Хочите купити сайру холодного копчення, а її вартість в більшості оптових точок вас неприємно дивує? Тоді саме час звернутися в «Добру рибу». З нами кількість ваших покупців однозначно піде вгору, як і рівень їх задоволення від поїдання риби з магазину.