close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Все, що потрібно знати про рибу від виробника

24. 11. 2017
Все, що потрібно знати про рибу від виробника

Риба пряного посолу: апетитно, смачно, корисно. А як щодо в'яленої риби? Процес приготування може зайняти від двох до шести тижнів, а тому і цінність кінцевого продукту досить висока. Спочатку основний продукт підсолюється, після чого відбувається повільна сушка при температурних умовах не вище 25 градусів. При виготовленні риби солоного і пряного посолу ми також використовуємо перевірену технологію, яка гарантує якісний кінцевий товар. Швидким є й процес приготування делікатесної риби, яку за оптовими цінами ви можете замовити тут.

Переваги риби нашого виробництва

Одним з головних плюсів копченої або, наприклад, делікатесної риби є те, що її можна їсти без додаткової обробки. Друга перевага - тривалий термін зберігання. Так що якщо ваша торгова точка тільки починає розвиватися і ви побоюєтеся, що закуплена партія товару може пропасти, радимо для початку замовити делікатесну рибу від виробника. Надійно упакована вона займе мінімум місця, але при цьому буде добре видно всім клієнтам.

Не можна упустити і той факт, що в'ялена риба від виробника в помірних кількостях корисна для організму. Вона є профілактичним засобом для багатьох захворювань, а також здатна за мінімальну кількість часу добре наситити ваш організм необхідними йому кислотами і солями.

Що особливого пропонуємо ми

Асортимент інтернет-магазину постійно оновлюється, ми додаємо нові види риби, кожен раз радуючи клієнтів якісною продукцією. Уже через день або два ви можете приступити до роздрібної реалізації риби солоного і пряного посолу від виробника, оперативність - наше все. В процесі виробництва ми використовуємо перевірені століттями технології, при цьому строго контролюючи кожен етап в'ялення і засолу. Всі товари магазину є сертифікованими, так як ми працюємо офіційно і стежимо за якістю всієї продукції.

Саме тут ви можете придбати копчену рибу від виробника:

  • холодного копчення;
  • гарячого копчення.

Наш інтернет-магазин - один з провідних виробників рибної продукції в Україні. Звернувшись сюди за оптовою закупівлею, дізнаєтеся, в чому секрет затребуваності фірми.