close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

В'ялена риба ТМ «Добра риба» в Ужгороді

9. 07. 2018
В'ялена риба ТМ «Добра риба» в Ужгороді

Чи можна знайти продукт, такий же смачний і корисний, як риба? Відповідь непроста. Світова статистика свідчить про те, що кількість любителів риби не скоротилося, а навпаки, постійно зростає. Така тенденція зрозуміла, адже багато хто усвідомлює, скільки позитивних моментів для людського організму несе цей продукт. Але риба таїть в собі і багато небезпек, серед яких головною можна назвати наявність великої кількості паразитів, здатних завдати істотної шкоди людині. Тому вживати потрібно тільки рибну продукцію перевіреного виробника, який має всі необхідні документи, що підтверджують бездоганну якість. Особливо це стосується малосольної, в'яленої риби та інших делікатесів, які не піддаються тривалій термічній обробці.

В'ялена риба в м. Ужгород

Ужгород славиться своїми пам'ятниками архітектури та музеями. Тут же можна замовити в'ялену рибу у виробника - компанії «ГАЛС-2000», яка випускає рибну продукцію ТМ «Добра риба». Виробник працює давно, тому має багаторічний досвід і використовує перевірені, що добре зарекомендували себе, технології. Рецептури підібрані таким чином, щоб зберегти вишуканий смак і аромат риби, але одночасно зробити її максимально безпечною для споживача. Потужний завод з сімома виробничими цехами забезпечує доставку рибної продукції в багато маленьких магазинів і великих супермаркетів Західного і Центрального регіону України. Безсумнівною перевагою співпраці з фірмою є наявність у неї власного автопарку, що виключає будь-які проблеми з несвоєчасністю поставок або плутанини з кількістю. Купити в'ялену рибу оптом в Ужгороді зможе кожен бажаючий, просто зв'язавшись з представниками компанії «ГАЛС-2000».

Бажаєте купити в'ялену рибу в Ужгороді?

Оскільки ціна на в'ялену рибу в Ужгороді цілком прийнятна, то кожен зможе купити собі улюблений рибний делікатес. В'ялена риба є продуктом проміжної вологості, її повільно зневоднюють на відкритому повітрі, або в спеціальних камерах. Концентрація солі в ній досягає 10-14%, а вологи стає менше приблизно наполовину.

Вяленая рыба в Ужгороде

Якісна в'ялена риба має такі особливості:

  • на лусці немає білого нальоту, вона пружна, тому не ламається при згинанні;
  • у приготовленої згідно з усіма стандартами риби під зябровими кришками має бути сухо;
  • в упаковці з рибою не може бути рідини, оскільки бактерії дуже швидко розвиваються у вологому середовищі;
  • за кольором м'ясо в'яленої риби може бути світло-коричневим, сіро-коричневим, але не жовтим. Жовтий відтінок свідчить про те, що продукт був приготований давно, або довгий час лежав на складі. Луска риби також не повинна ставати жовтою після в'ялення;
  • якісна в'ялена риба має тільки рибний запах з легкими нотками солі. Якщо чутно лише запах солі або гнилі, таку рибу не варто вживати.

При кімнатній температурі в'ялена риба може зберігатися 60-70 днів. Якщо необхідно значно збільшити термін придатності до вживання, аж до року, то краще покласти продукт в морозилку.