close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

В'ялена риба у Вінниці. Закуски до пива.

10. 10. 2018
В'ялена риба у Вінниці. Закуски до пива.

Купити в'ялену рибу в Вінниці можна навіть в невеликому магазинчику. А ось чи кожен обізнаний, яку користь організму приносить цей унікальний продукт? Розберемося, що ж є корисним для людини у в'яленій рибі:

- експерти Університету Осло навели докази того, що поліненасичені жирні кислоти Омега-3, присутні у в'яленої риби високої жирності, здатні знищувати окремі частини ракових клітин і вести до їх смерті. Омега-3 набагато знижують ризик появи ракових хвороб, найбільш легких, молочних залоз, простати. 2 з 3 кислот Омега-3 є в морепродуктах;

- в'ялена риба попереджає депресію протягом вагітності і після народження дитини завдяки кислотам Омега-3. Переважає ними сьомга, скумбрія, оселедець. Брак жирних кислот в харчуванні веде до дефіциту серотоніну в мозкових тканинах, що провокує депресію;

- в'ялена риба допомагає проти інфаркту. Досліди американських експертів засвідчили, що вживання в'яленої риби раз в тиждень зменшує ризик летального результату від інфаркту на 44%. Досліджувалися пацієнти з усередненим віком 72 роки;

- випробування при Гарвардському університеті, в якому взяли участь 80 тис. американок, показало, що вживання близько 115 г в'яленої риби 2-4 рази в тиждень зменшує ризик інсульту на 48%.

В'ялена риба у Вінниці

Тим, хто хоче вживати тільки першокласний продукт гідного рівня, варто звернути увагу на продукцію торгової марки «Добра риба», яку виробляє компанія «ГАЛС-2000». Тут ви зможете купити в'ялену рибу оптом у Вінниці для продажу в своїх торгових точках. Фірма працює більше 15 років, і за цей час завоювала собі відмінну репутацію добросовісного виробника. Така рибна продукція однозначно приверне покупців, адже ціна на в'ялену рибу у Вінниці цілком демократична, а процес виробництва відповідає світовим стандартам.

Купуючи в'ялену рибу у надійного виробника, ви будете впевнені, що в ній немає ніяких шкідливих для здоров'я людини мікроорганізмів. Це досягається завдяки співпраці з перевіреними постачальниками сировини і використанням правильних технологій і рецептур. Сучасне обладнання в цехах завжди підтримує потрібну температуру, працівники строго дотримуються всіх санітарних норм. Здійснюється оптовий продаж в'яленої риби у Вінниці, продукція доставляється в торгові точки силами власного автопарку.

Рибні закуски до пива в м. Вінниця

Фактично, закуска до пива може бути не лише смачною, а й корисною. Йдеться про в'ялену рибу, що охороняє організм від серцевих хвороб. Англійськими експертами було доведено, що жири Омега-3 перешкоджають накопиченню жирових нашарувань в судинах. Ці відкладення перегороджують дорогу крові до серця і мозку, що може вести до появи хвороб судинно-серцевої системи.

 

Замовити в'ялену рибу у виробника - значить забезпечити свій магазин прекрасною рибною продукцією. В асортименті торгової марки «Добра риба» в'ялена камбала, судак, гусітра, синець, вобла, лящ, бичок, плотва, щука та інші найменування продукції.