close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Як вибрати червону рибу до святкового столу?

11. 01. 2019
Як вибрати червону рибу до святкового столу?

Червона риба завжди займає особливе місце на святковому столі. Вона не присутня в щоденному раціоні більшості людей, але під час святкувань хочеться побалувати себе смачним і корисним продуктом. До того ж, риба є справжньою окрасою столу, і відразу ж притягує до себе погляди. Щоб застілля залишило після себе лише приємні спогади, до вибору червоної риби потрібно підійти відповідально. Найкраще купити червону рибу в Ужгороді перевіреної торгової марки з довголітнім досвідом роботи в галузі.

Червона риба в м. Ужгород

При купівлі риби, в першу чергу, варто звернути увагу на зовнішній вигляд упаковки. Вона повинна бути цілісною і неушкодженою. У випадку з вакуумною упаковкою всередині не може бути бульбашок або рідини. Колір м'яса риби залежить від породи, наприклад, нерки має насичений, майже неприродний, яскравий червоно-помаранчевий колір, форель ж, навпаки, має ніжний кораловий відтінок. Також колір філе залежить від умов вирощування риби, в диких умовах він більш насичений, на фермах - блідіше через годування синтетичним кормом.

1

Пухке філе говорить про те, що риба піддавалася заморожуванню. Якщо на поверхні утворився білий слиз, такий продукт не можна вживати, він зіпсований. Після покупки солону і копчену рибу не можна заморожувати, тому що після розморожування вона втратить свої смакові характеристики. Після відкриття вакуумної упаковки рибу можна зберігати в холодильнику протягом доби.

Червона риба в Ужгороді представлена різними торговими марками. Щоб не загубитися у величезному достатку видів і сортів, найкраще замовити червону рибу у виробника, який працює на ринку не перший рік і знає про даний продукт все. Компанія «ГАЛС-2000» розпочала свою діяльність більше 15 років тому, і за цей час багато чого було досягнуто. При виробництві застосовуються інноваційні технології, цехи оснащені сучасним обладнанням, знайдені найоптимальніші рецептури. І найголовніше - строго дотримуються температурні режими, технологічні вимоги, гігієнічні норми, що дозволяє виробляти якісний і безпечний продукт.

Купити червону рибу оптом в Ужгороді дуже просто, для цього потрібно звернутися до співробітників компанії «ГАЛС-2000». Добре налагоджена схема роботи з клієнтами дає можливість отримувати обопільну вигоду. Власний автопарк компанії доставляє продукцію в обумовлені терміни в необхідній кількості.

Делікатесна риба в Ужгороді

При виборі делікатесної риби до святкового столу обов'язково прочитайте на упаковці склад. Добросовісний виробник, крім риби, солі, спецій, олії і дозволеного консерванту Е211, не застосовує більше ніяких хімічних речовин. Їх додавання загрожує негативними наслідками для здоров'я споживача, які можуть проявитися з часом.

Ціна на червону рибу в м.Ужгород, яку пропонує «ГАЛС-2000», цілком прийнятна. Торгові точки, закуповуючи дану продукцію, зможуть запропонувати її своїм клієнтам за доступною вартістю. Торгова марка «Добра риба» пропонує замовникам такі пресерви делікатесної групи:

  • масляна (есколар);
  • горбуша;
  • сьомга;
  • палтус.