close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Копчена риба ТМ "Добра риба" в Тернополі

23. 05. 2018
Копчена риба ТМ "Добра риба" в Тернополі

Копчення - це досить древній спосіб термічної обробки продуктів. Після цього процесу поліпшуються смакові якості риби, з'являється приємний аромат. Під впливом температури і диму змінюється початковий хімічний склад продукту, тому збільшується його термін придатності.

Дим має ряд унікальних здібностей, які дозволяють зберігати смакові і споживчі характеристики продуктів харчування. Так склалося, що найпершими заняттями людей було полювання, рибалка і збиральництво. Тому в їжу широко використовувалася риба і м'ясо, яке потрібно було зберегти придатним тривалий час. Тут на виручку прийшов процес копчення, що дає можливість збільшувати термін придатності і покращувати смак продукту.

Копчена риба в м. Тернопіль

Зараз немає дефіциту рибної продукції, її можна придбати на кожному кроці. Але, щоб бути впевненим в натуральності товару і його безпеки для здоров'я, краще замовити копчену рибу у виробника. Одним з найбільших і найвідоміших виробників якісної копченої риби є компанія «ГАЛС-2000», яка представляє на українському ринку торговельну марку «Добра риба». Продукція фірми - це поєднання багаторічного досвіду і новаторських розробок, значних виробничих потужностей і щоденного наполегливої праці фахівців, численні нагороди за якість. Незважаючи на великий успіх і визнання, ціна на копчену рибу в м.Тернопіль компанії «ГАЛС-2000» цілком демократична.

Купити копчену рибу в Тернополі

Асортимент торгової марки «Добра риба» дійсно значний:

  • копчена скумбрія;
  • сайра;
  • лящ;
  • салака;
  • бичок;
  • вомер;
  • кілька;
  • мойва;
  • оселедець;
  • флейта.

Представлена продукція гарячого і холодного копчення, яка відрізняється технологією виготовлення і смаковими якостями кінцевого продукту. Вид копчення вибирає для себе покупець в залежності від особистих уподобань.

Доступно купити копчену рибу оптом в Тернополі, для цього потрібно всього лише звернутися до фахівців фірми. Постійні клієнти і замовники великих партій можуть розраховувати на спеціальну пропозицію і індивідуальні знижки. Сировина для приготування продукції використовується тільки високоякісна, риба поставляється в компанію з Ісландії, Канади, США, Норвегії. На всіх етапах виробництва здійснюється суворий контроль якості, гарантовано сумлінне виконання поставлених завдань. Доставка рибної продукції до замовників (дрібним торговим точкам і великим супермаркетам) виконується транспортними засобами власного автопарку, що мінімізує ризик псування товару або доставки пізніше домовленого терміну.