close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Риба холодного та гарячого копчення у Львові від виробника

16. 09. 2018
Риба холодного та гарячого копчення у Львові від виробника

Тушка риби, оброблена методом копчення, отримує приємний золотисто-жовтий відтінок, а також винятковий смак і аромат. Під впливом спеціальних дубильних речовин, які виділяються під час термічного розкладання деревини, м'ясо риби отримує особливі характеристики. В ході копчення продукт піддається найменшій обробці, через що зберігаються майже всі корисні вітаміни, мікроелементи, амінокислоти. У морській рибі затримується 75-80% йоду, магнію і кальцію від їх початкового вмісту.

Люди, які страждають від зайвої ваги і дотримуються дієти, можуть без побоювання включати в раціон копчену рибу. Сорти малої і середньої жирності вміщають не надто багато калорій, від 70 до 140 в залежності від сорту. До низькокалорійних сортів з жирністю до 4% зараховують тріску, камбалу, минтай, путасу. Середньо калорійні сорти, наприклад, форель, тунець, горбуша, оселедець, містять до 8% жиру.

Риба холодного та гарячого копчення у Львові

Сьогодні якісна копчена риба майже дефіцит. Багато виробників вважають за краще просто замочувати сировину в рідкому димі, щоб здешевити і прискорити виробництво. Така продукція не має належних смакових якостей, і на здоров'я людини її вживання позначається не найкращим чином. Вихід один - замовити копчену рибу у виробника, який має багаторічний досвід роботи та бездоганну репутацію. Таким є компанія «ГАЛС-2000», що працює на українському ринку рибної продукції з 2000 року. За цей час відібрано найкращі рецептури, налагоджені контакти з провідними світовими постачальниками сировини, обладнані потужні цехи з сучасним оснащенням. Торгова марка «Добра риба» є лідером Західного регіону країни, поступово цінителями її продукції стають і жителі різних населених пунктів по всій країні.

Ви можете вигідно купити копчену рибу оптом у Львові для подальшої реалізації в своїх невеликих і великих торгових точках. Ваші клієнти віддадуть належне натуральному смаку копченої риби, яка готується відповідно до традиційної технології з використанням певних порід дерева. Застосування різної деревини надає рибі особливого смаку й аромату, він може бути солодкуватим або пряним. Фахівці «ГАЛС-2000» точно знають, як надати продукції необхідний відтінок смаку.

Копчена риба в м. Львів

Незаперечним плюсом копченої риби вважається те, що технологія приготування не передбачає додавання жирів, наприклад, рослинної олії. Тому можна говорити про прийнятну кількість калорій і жиру в продукті. Риба включає багато білка, який є будівельним матеріалом для м'язової тканини. Жирні кислоти Омега-3, наявні у великій кількості в рибі, допомагають зберегти гострим зір, сприяють нормальній діяльності серця.

Компанія «ГАЛС-2000» пропонує купити копчену рибу у Львові в широкому асортименті. Ціна на копчену рибу в м. Львів цілком демократична, тому ви зможете запропонувати покупцям висококласну продукцію за доступною вартістю. Серед найменувань копченої риби:

- мойва холодного копчення;

- окунь гарячого копчення без голови;

- рулет рибний «Асорті» гарячого копчення;

- лосось балик холодного копчення;

- флейта холодного копчення з головою патрана і багато іншого.