close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Користь і зберігання в'яленої риби

26. 09. 2018
Користь і зберігання в'яленої риби

Багатьом відомо про низьку калорійність в'яленої риби. А ось те, що вона має високу поживну цінність і дуже добре засвоюється організмом, інформаційні джерела повідомляють не так вже й часто. Процес в'ялення являє собою зневоднення сирої риби при невисокій температурі. Волога випаровується, структура м'яса змінюється, і виходить зовсім новий, цікавий смак.

Важливу роль для смакових якостей в'яленої риби має спосіб її зберігання. Щоб вона не покрилася пліснявою, її потрібно загорнути в папір і зберігати в темному прохолодному місці. В даному випадку не можна застосовувати плівку або целофановий пакет, продукт швидко зіпсується. Зберігати можна в скляних і жерстяних банках, пластикових контейнерах. Якщо в'ялена риба стала сухою, потрібно обернути її мокрою ганчіркою, після чого вона знову знайде вологу. Оптимальними умовами для зберігання цього продукту є температура повітря 10 градусів тепла і відносна вологість не більше 75%.

В'ялена риба в м. Тернопіль

В'ялена риба - продукт досить ризикований, недотримання правильної технології може призвести до проблем зі здоров'ям, адже риба термічно не обробляється. Щоб не піддавати своє життя небезпеці, краще замовити в'ялену рибу у виробника, який має позитивну репутацію на ринку рибної продукції та дорожить нею. Компанія «ГАЛС-2000» працює в даній галузі вже кілька десятків років. За цей час всі процеси переробки, приготування і упаковки риби відточені до ідеалу. Обрані найкращі рецептури, які отримали максимальну кількість схвальних відгуків від споживачів. Сировина замовляється у перевірених світових постачальників, після чого відправляється в потужні виробничі цехи, де набуває потрібні смакові якості. Завдяки багаторічному досвіду співробітників та інноваційного обладнання, дотримання всіх санітарних норм, на виході виходить першокласний продукт, що відповідає світовим стандартам. Рибні делікатеси торгової марки «Добра риба» не раз потрапляли в рейтинг «Кращих товарів України» і отримували заслужені призи.

Яка ціна на в'ялену рибу в Тернополі?

В'ялення - дуже щадний спосіб приготування. Це означає, що більшість корисних речовин залишаються в рибі, включаючи і кислоти Омега-3. Вони як каталізатор впливають на руйнування частин ракових клітин, тим самим значно знижуючи ризик виникнення онкологічних захворювань. Не дарма люди, які живуть біля водойм, мають набагато більшу тривалість життя. Наприклад, середня тривалість життя в Японії, острівній державі, становить 84 роки.

Компанія «ГАЛС-2000» пропонує купити в'ялену рибу оптом в Тернополі. Фірма має свій автопарк і всі необхідні засоби, щоб доставляти свою продукцію в дрібні і великі торгові точки країни своєчасно. Оптовий продаж в'яленої риби вигідний всім сторонам, адже власники магазинів можуть замовити якісний товар за доступною вартісю і радувати своїх покупців широким вибором делікатесів. Купити в'ялену рибу в Тернополі ви можете, звернувшись за номерами телефонів, які вказані на сайті компанії. Менеджери уточнять всі деталі співпраці і запропонують індивідуальні знижки.

«Добра риби» пропонує такі товарні позиції в'яленої риби:

  • окунь;
  • синець;
  • щука патрана;
  • плотва;
  • вобла;
  • камбала;
  • бичок;
  • судак;
  • лящ;
  • густіра.