close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Риба холодного копчення торгової марки Добра риба

17. 01. 2018
Риба холодного копчення торгової марки Добра риба

Риба холодного копчення заслужено займає почесне місце в меню майже кожної сім'ї. Її вживають не щодня, але покупка такого продукту завжди стає справжнім святом. Багато хто думає, що дана риба не зовсім корисна для здоров'я або її небезпечно їсти. Насправді це не так. Для підтвердження цього доцільно розглянути технологію виробництва копченої риби докладніше.

Риба холодного копчення в Чернівцях

Холодне копчення - це обробка продукту димом певної температури. Після таких дій бактерії знешкоджуються, рибу можна зберігати набагато довше. Температура обробки грає важливу роль в процесі приготування, і вона визначає, яким методом коптиться продукт: гарячим або холодним. Гаряче копчення здійснюється при температурі 60-140 градусів протягом 1-3 годин. В такому випадку присутня і теплова обробка, вогнище дає не тільки дим, а й тепло. Продукт швидкопсувний, він може зберігатися в холодильнику до 3 діб.

При холодному копченні риба обробляється лише димом температурою 15-35 градусів за Цельсієм. Вона відразу і в'ялиться, і коптиться. Процес триває від 8 годин і довше в залежності від величини риби. Цікавий факт, скільки зберігається риба холодного копчення. Цей період може бути до 3 місяців, що здається майже неймовірним для продукту, який так швидко псується в свіжому вигляді.

Компанія «ГАЛС-2000» пропонує клієнтам значний асортимент риби холодного копчення торгової марки «Добра риба». Це оселедець, салака, лящ, флейта, кілька, скумбрія, бичок, сайра. При виробництві продукції застосовується класичний спосіб обробки димом, одержуваного від тління деревини. Для копчення застосовується вільха та інші твердолистяні породи дерева. В продукцію не додаються ароматизатори, барвники та інші шкідливі речовини, до складу входить тільки сіль і риба.

Замовити рибу холодного копчення в Чернівцях

При гарячому копченні відчувається соковитість продукту, м'ясо залишається ніжним і м'яким. Багато виробників віддають перевагу саме цьому методу, оскільки на нього потрібно витратити набагато менше часу. Але риба холодного копчення теж має чимало позитивних сторін:

  • зменшується вага і волога в продукті, але зберігаються корисні речовини і жири;
  • її смак стає більш вираженим і насиченим;
  • відчувається тонкий аромат димку, яким просочується кожне волокно;
  • структура риби ущільнюється, тому вона не розвалюється при нарізці;
  • шкірка риби трохи підсихає і покривається апетитною коричневою скоринкою;
  • продукт може зберігатися значно довше.

Таким чином, холодне копчення являє собою більш складний процес, ніж гаряче копчення, але зате зберігаються всі цінні речовини, з'являється яскравий неповторний смак і зберігати такий продукт можна набагато довше.

Незважаючи на високу якість продукції, ціна риби холодного копчення залишається прийнятною для клієнтів компанії «ГАЛС-2000». На сайті виробника представлені різні цінові категорії для будь-яких запитів і можливостей. В основному, виробництво риби холодного копчення в Чернівцях представлено саме продукцією «Добра риба», оскільки компанія «ГАЛС-2000» є одним з найбільших рибопереробних підприємств області та всього Західного регіону.