close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Риба холодного та гарячого копчення в Івано-Франківську

6. 08. 2018
Риба холодного та гарячого копчення в Івано-Франківську

Складно уявити собі різноманітність рибних делікатесів без копченої риби. Кому-то по душі продукт гарячого копчення з його м'якою структурою і приємним ароматом, інші вважають за краще рибу холодного копчення, яка більш пружна і має гарний бурштиновий колір.

Копчена риба в м. Франківськ

Ще первісні печерні люди почали використовувати копчення для обробки їжі. Вони визначили дослідним шляхом, що м'ясо, що висіло під стелею і минуле димом від багаття, зберігається набагато довше, ніж звичайно. У багатьох країнах клімат не дозволяв сушити м'ясо на сонці, тому це робили біля відкритого вогню. Природно, в такому випадку, волокна також просочувалися димом. Згодом до цього процесу додалося попередньо маринування в сольових та інших розчинах, метод видозмінювався і поліпшувався різними народами світу.

Івано-Франківськ славиться любов'ю своїх жителів до різноманітних ласощів. Правильно приготовлена копчена риба не є винятком. Але вона продається не скрізь, потрібно звертатися до перевіреного виробника. Компанія «ГАЛС-2000» пропонує замовити копчену рибу у виробника. Ця фірма працює в даній галузі не перший десяток років, за весь час процес приготування удосконалювався, всі можливі недоліки усувалися. На сьогоднішній день це потужне виробництво з багатьма цехами, згуртованою командою професіоналів, надійними зв'язками з партнерами за кордоном, які постачають якісне першокласне сировину.

Ціна на копчену рибу в м. Франківськ доступна, фірма піклується про те, щоб кожен міг покуштувати справжній рибний делікатес, без консервантів і добавок. Головне - зберегти і примножити багатий натуральний смак риби, підкресливши його запахом диму, спеціями та іншими безпечними речовинами.

Купити копчену рибу в Івано-Франківську

Для копчення риби підійдуть такі сорти деревини як вільха, бук, дуб, клен, фруктові дерева. У деяких країнах для цих цілей використовують інші, характерні для даної місцевості, матеріали. Це можуть бути, наприклад, кукурудзяні качани, чайне дерево і навіть овечий послід (в Ісландії деревина в дефіциті).

Можна купити копчену рибу оптом в Франківську, компанія «ГАЛС-2000» забезпечить всі умови для транспортування рибної продукції в місто. Це легко можна реалізувати завдяки добре організованій логістиці, є свій автопарк, оснащений сучасними транспортними засобами. Оптовий продаж копченої риби в Івано-Франківську буде цікава невеликим і великим торговим точкам, оскільки торгова марка «Добра риба» користується популярністю у споживачів, вона добре зарекомендувала себе на ринку рибної продукції. В асортименті:

- риба холодного копчення (кілька, вомер, бичок, лящ, мойва, салака, скумбрія, оселедець, сайра, флейта);

- риба гарячого копчення (окунь, оселедець, сайра, салака, скумбрія, сьомга).