close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Риба солоного і пряного посолу: особливості виготовлення

12. 01. 2018
Риба солоного і пряного посолу: особливості виготовлення

Риба солоного і пряного посолу стала улюбленими ласощами для багатьох гурманів, оскільки в разі приготування таким методом вона отримує відмінний смак і аромат, м'ясо стає дуже ніжним по консистенції, і продукт можна вживати без допоміжної обробки.

Риба пряного посолу від виробника в Чернівцях

Головною особливістю засолу можна назвати те, що кухонна сіль нейтралізує життєдіяльність бактерій і ферментів шляхом плазмолізу мікроорганізмів і часткового дегідратації клітин волокон. Застосовують різні види засолу: сухий, мокрий, пряний. При сухому засолі цілу або розібраний рибу посипають сіллю і складають в ємність, додаючи сіль між шарами. В такому випадку тушка трохи зневоднюється, тому текстура м'яса виходить більш щільною.

При мокрому солінні риба занурюється в розчин кухонної солі, вона виходить ніжною і соковитою, рівномірно і повільно просолюється. Таким способом виготовляють продукт, готовий до вживання, а також заготовки для подальшого маринування, гарячого копчення, консервування.

При пряному засолі, крім солі, частка якої не перевищує 10% в розчині, використовують також цукор, суміш прянощів, таких як лавровий лист, чорний і запашний перець, гвоздика, коріандр. Виходить дуже ароматний і запашний продукт, з багатим смаком і можливістю довготривалого зберігання.

Замовити рибу пряного посолу оптом і в роздріб можна на сайті компанії «ГАЛС-2000». Тут є різноманітні товарні позиції від кращого виробника рибної продукції. При виготовленні застосовується першокласна сировина, перевірені часом рецепти та інгредієнти (сіль, цукор, спеції), які відмінно підкреслюють смак риби.

Купити рибу пряного посолу в Чернівцях

Компанія «ГАЛС-2000» працює не перший рік, за цей час чимало досягнуто. Продукція фірми регулярно потрапляє до рейтингу «100 кращих товарів України». Подібні досягнення стали можливими завдяки відповідальному підходу до справи, постачанню найсвіжішої і якісної сировини, наявності новітнього обладнання (коптильні камери, лінії по нарізці рибного філе та упаковці рибних пресервів).

На сайті компанії представлена риба пряного посолу від виробника:

  • Оселедець пряного посолу, включаючи філе оселедця «Запашні трави» з додаванням коріандру, запашного і чорного перцю, лавра, гвоздики, соняшникової олії, оселедець «Матьє» з шматочками маринованої цибулі. У продажу є оселедець среднесолений без голови патраний.
  • Кілька пряного посолу з додаванням чорного і запашного перцю, гвоздики, коріандру, лавра, мускатного горіха, імбиру.
  • Салака пряного посолу в різному фасуванні із запашними спеціями.
  • Скумбрія пряного посолу шматочками, тушкою, філе з додаванням чорного і запашного перцю, лавра, гвоздики, мускатного горіха. Є також скумбрія середньосолена без голови патранна.

Доступна риба пряного посолу оптом, компанія працює з великими замовниками. Продукція випускається під торговою маркою «Добра риба», яка вже встигла запам'ятатися і полюбитися багатьом шанувальникам справжнього якісного товару.