close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Риба солоного і пряного посолу в Тернополі

9. 08. 2018
Риба солоного і пряного посолу в Тернополі

Коли згадується риба солоного і пряного посолу, відразу приходить на думку оселедець. Вона давно займає гідне місце на столах українців, але мало хто цікавиться особливостями цього виду риби.

Риба солоного і пряного посолу в м.Тернопіль

Оселедець є зграйною рибою, без колективу у неї починається стрес, вона припиняє харчуватися і гине. Протяжність косяка оселедця може бути 150 кілометрів суцільної риби.

Перші згадки про оселедця зустрічаються в англійських хроніках 702 року. До XV століття його не надто шанували, вважали їжею для ченців і бідняків. Коли дізналися, що вся гіркота знаходиться в зябрах, почалася справжня оселедцева революція. Після цих подій оселедець підкорив Голландію, йому навіть встановили пам'ятник. Її приклад наслідували й інші країни.

Тернопіль не відрізняється від решти світу, його жителі теж люблять поласувати апетитним оселедцем. Щоб риба радувала своїм смаком і не принесла шкоди здоров'ю, потрібно замовити рибу пряного посолу від виробника. Компанія «ГАЛС-2000», що спеціалізується на випуску рибної продукції торгової марки «Добра риба», за багато років діяльності напрацювала власні рецептури, які дозволяють зробити рибу в міру солоною, наситити її самими ароматними спеціями і приправами. Можна також купити рибу пряного посолу оптом, фірма пропонує вигідні умови різних торгових точках незалежно від масштабу їх діяльності. Продукція буде доставлена на місце призначення вчасно і в повному обсязі завдяки транспорту власного автопарку.

Бажаєте купити рибу пряного посолу в Тернополі?

Жири, які є в оселедця, знижують ризик виникнення серцево-судинних захворювань. Вони належать до категорії «корисних». Також постійне вживання оселедця в рази знижує ризик захворювання на діабет. У ній, як і в червоній рибі, є омега-3 жирні кислоти, селен, антиоксиданти, вітаміни D і B12.

Оселедець буває різним: голландська, далекосхідний оселедець івасі (насправді це сардинопс, родич сардини, але прозваний так за велику кількість), норвезька, атлантична, дунайська.

У Голландії правильний за місцевими традиціями оселедець називають maatjes haring, що в перекладі означає «оселедець-діва». Це риба, що не випускає ікру перед виловом, її ловлять в кінці травня. Перший бочонок з таким оселедцем реалізується на святі цієї риби в Амстердамі за ціною до 60 тисяч доларів.

В Україні теж можна покуштувати першокласний оселедець, але за набагато меншою вартості. Ціна на рибу пряного посолу в Тернополі цілком демократична, будь-який магазин може порадувати своїх покупців таким відмінним продуктом. Риба пряного посолу оптом від виробника представлена такими видами:

  • оселедець;
  • скумбрія;
  • кілька;
  • салака.