close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Риба солоного і пряного посолу в Ужгороді

16. 11. 2018
Риба солоного і пряного посолу в Ужгороді

Пряносолена риба - це продукт, засолений з додаванням прянощів. Для її виготовлення беруть свіжу, заморожену і підсолену рибу. Найсмачніша готова продукція, природно, виходить зі свіжої сировини. Через те, що обробка свіжої риби можлива тільки під час лову, велика кількість риби пряного посолу виготовляють із замороженого і підсоленого напівфабрикату.

Риба солоного і пряного посолу в м. Ужгород презентована різними торговими марками. Краще вибирати надійного виробника, в якості продукції якого ви будете впевнені на 100%, адже риба досить делікатний продукт. Він приносить організму багато користі, але в разі неправильного приготування може завдати непоправної шкоди. Тому ціна на рибу пряного посолу в Ужгороді не повинна бути вирішальним фактором при покупці делікатесу. Краще заплатити більше, але не переживати за своє здоров'я.

Де купити рибу пряного посолу в Ужгороді?

Пряний посол включає в себе додавання до риби солі, цукру і прянощів, які приносять їй оригінальний смак і аромат. Це можливо завдяки проникненню в тканини риби ефірних масел і екстрактивних компонентів, які є в прянощах. Для пряного посолу застосовують породи риб, здатних відмінно дозрівати: оселедець різної величини, салаку, кільку, тюльку, хамсу, ставриду, океанічну скумбрію. Найсмачнішими в готовому вигляді виходять хамса, балтійська кілька і оселедець високої жирності.

 

Велику рибу солити складніше, зазвичай доводиться застосовувати змішаний посол і додавати лід. При цьому варіанті засолу вплив прянощів на смак і запах риби виражається менше, ніж при сухому засолі. Також набагато зростають витрати прянощів. Сіль для пряного посолу береться більш якісна, ніж для стандартного.

Замовити рибу пряного посолу від виробника в Ужгороді можна на сайті компанії «ГАЛС-2000». Це рибопереробне підприємство працює на ринку багато років, має велику кількість нагород за відмінні смакові якості своєї продукції і відповідають високим стандартам умови виробництва. Риба пряного посолу оптом від виробника - ось єдино правильне рішення для торгових точок, які хочуть пропонувати своїм клієнтам добротний і корисний товар за цілком демократичною вартістю.

Риба солоного і пряного посолу в Ужгороді

Компанія «ГАЛС-2000» працює в Західному і Центральному регіонах країни, і в подальшому планує розширювати географію своєї діяльності через високий попит на продукцію. Можна купити рибу пряного посолу оптом, зателефонувавши по телефону, який є на сайті компанії. Менеджер відповість на всі питання, що цікавлять, розкаже всі нюанси і запропонує вигідні умови співпраці. Транспортування товару організоване зі знанням справи, оскільки фірма має власний автопарк.

Не можна обійти увагою різноманітність асортименту риби солоного і пряного посолу торгової марки «Добра риба»:

  • оселедець (філе, філе шматочками, патрана без голови);
  • кілька пряного посолу в різній розфасовці;
  • рулети;
  • салака пряного посолу різного фасування;
  • скумбрія (шматочками, філе, без голови патрана).