close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Риба в вакуумній упаковці торгової марки Добра риба

27. 12. 2017
Риба в вакуумній упаковці торгової марки Добра риба

Знайдеться чимало любителів поласувати якісною і смачною рибкою. Добре, що асортимент товарів зараз дозволяє вибрати будь-який варіант, будь то малосольний, солоний, копчений продукт, риба з прянощами. Всі вони відрізняються за смаковими якостями і мають своїх шанувальників. Останнім часом особливої популярності набула риба в вакуумній упаковці, так як вона прекрасно зберігає свої характеристики і найголовніше - свіжість.

Рибна продукція у вакуумній упаковці в Чернівцях

Купити рибу у вакуумній упаковці в Чернівцях простіше простого, споживачам давно полюбилася продукція компанії «ГАЛС-2000», що випускає товари торгової марки «Добра риба». Ця фірма, заснована в 2000 році, заслужила позитивну репутацію, використовуючи тільки свіжу сировину з Норвегії, Канади, США, Ісландії та інших країн. У 7 робочих цехах встановлено ультрасучасне обладнання, яке дозволяє створювати оптимальні умови для процесу виробництва рибної продукції.

Компанія «ГАЛС-2000» в своїй роботі часто застосовує вакуумну упаковку для якісного зберігання і транспортування товарів до споживача. Вона має безліч переваг в порівнянні зі скляною, залізною, пластиковою та іншою тарою.

Технологія створення вакуумної упаковки проста: за допомогою спеціального апарату викачується все повітря, яке і є головною причиною розвитку аеробних мікробів і псування риби. Вакуумна упаковка може складатися тільки з поліетилену, або мати ще й картонку, такий варіант називають скін-упаковкою. Виробник займається не тільки роздрібною торгівлею, можливий оптовий продаж риби у вакуумній упаковці.

Замовити рибу у вакуумній упаковці від виробника

Риба в вакуумній упаковці випускається в різних варіаціях: тушка, філе, стейк, нарізка. Тушку і стейк купувати дуже вигідно, але в даному випадку доведеться самостійно займатися обробленням риби, видаляти всі прожилки, кісточки і скелет. Філе вже готове до споживання, воно повинно бути пружним і добре тримати форму. Це говорить про якість і свіжість риби.

Сподобалась споживачам нарізка різних видів риби, де всі шматочки видно, як на долоні. Крім того, це дуже зручно, рибу можна відразу покласти на шматок хліба, і не морочитися з ідеальною нарізкою.

Риба в вакуумній упаковці може зберігатися 45 днів при температурі -18 градусів, 30 днів при температурі -4 -8 градусів. Після відкривання упаковки рекомендовано вжити продукт протягом тижня.

Слабосоленую, солону, підкопчену або копчену рибу споживач вибирає, виходячи з особистих переваг. При першому варіанті найбільше відчувається смак самої риби, копчення додає пікантності страві, солона риба щільна і пружна, з насиченим смаком.

«Добра риба» - продукція на будь-який смак

Риба в вакуумній упаковці оптом і в роздріб - ось одне з головних напрямків діяльності компанії «ГАЛС-2000». Продукція відповідає всім європейським стандартам, має сертифікати якості. Дотримання санітарно-гігієнічних норм і строгий контроль якості - ось запорука успішної діяльності фірми з виробництва рибної продукції.

Компанія «ГАЛС-2000» пропонує такі види риби у вакуумній упаковці:

  • горбуша;
  • масниця (есколар);
  • лосось;
  • оселедець;
  • скумбрія;
  • сайра;
  • бичок;
  • салака.