close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Вялена риба ТМ "Добра риба" в Івано-Франківську

18. 05. 2018
Вялена риба ТМ "Добра риба" в Івано-Франківську

В'ялена риба - це продукт, виготовлений особливим чином. У звичайних умовах риба піддається сушінню на сонці при температурі до 40 градусів, при цьому випаровується до 50% води. Термін такого в'ялення від 3 днів до 3 тижнів залежно від температури повітря і наявності вітру.

На виробництві в'ялену рибу виготовляють цілий рік. Її спочатку вимочують в сольовому розчині кілька днів, а потім в'ялять в спеціальній сушарці. Окремі виробники виробляють сушену рибу, а не в'ялену, коли процедура приготування виконується в темряві. Для в'ялення неодмінно потрібен ультрафіолет. Під дією сонячного світла і тепла в рибі здійснюється однорідне поширення жиру по м'язової тканини. Досліди показали, що саме ультрафіолет є незамінним атрибутом процедури в'ялення.

В'ялена риба в м. Івано-Франківськ

Купити в'ялену рибу в Франківську можна в багатьох магазинах. Але впевненість в надійності і сумлінності виробника - ось головний критерій вибору. Компанія «ГАЛС-2000» випускає рибну продукцію, в тому числі в'ялену рибу, вже більше 15 років. За цей час напрацьовано кращі технології і рецептури, налагоджено постачання найякіснішої сировини з Норвегії, Ісландії, США, Канади. Дотримуються санітарно-гігієнічні норми і європейські стандарти, про що свідчать сертифікати якості.

Торгова марка «Добра риба» широко відома в Західному і Центральному регіоні країни завдяки високій якості продукції. Покупці цінують рибні делікатеси за їх натуральність, природний смак і аромат, відсутність добавок і консервантів. В асортименті компанії:

  • вобла;
  • лящ;
  • мойва;
  • окунь;
  • камбала;
  • бичок;
  • плотва;
  • судак;
  • щука і багато інших найменувань в'яленої риби.

Для в'ялення підійде різна риба, відмінності виготовлення дрібної і крупної риби лише в в'яленні тушками або окремими частинами.

Замовити в'ялену рибу у виробника

В'ялена риба має безліч корисних властивостей:

  • Омега-3 жирні кислоти руйнують ракові клітини, що зменшує ризик захворіти на рак молочної залози і товстої кишки;
  • американські фахівці підтвердили, що вживання в'яленої риби зменшує ймовірність інфаркту на 50%;
  • в'ялена риба містить протеїн, який уповільнює старіння шкіри;
  • дрібну в'ялену рибу можна їсти з кістками, що поповнює запаси кальцію в організмі.

Незважаючи на використання найкращої сировини і технологій, ціна на в'ялену рибу в Франківську торгової марки «Добра риба» залишається доступною. Виробник дбає про те, щоб його продукцію могли придбати не тільки великі супермаркети, а й дрібні магазини, невеликі точки на ринках, що робить продукцію ближче до покупця.

При правильному зберіганні в'ялена риба така ж смачна навіть через півроку. Неправильне приготування або зберігання риби, навпаки, загрожує зараженням гельмінтами і серйозними отруєннями. Тому потрібно купувати продукт у надійного виробника, який дорожить своєю репутацією. Купити в'ялену рибу оптом в Франківську у компанії «ГАЛС-2000» можна, звернувшись до її співробітників і обговоривши деталі поставок.