close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

В'ялена риба в Хмельницькому

15. 08. 2018
В'ялена риба в Хмельницькому

Шанувальників здорового харчування стає все більше і більше, тому м'ясо перестає користуватися своєю колишньою популярністю. Риба - ось продукт, який має велику харчову цінність, відмінні смакові характеристики, несе користь організму і прекрасно засвоюється. Методика в'ялення риби відома давно, так для цього не потрібно особливих умов, їх забезпечує сама природа. В СРСР попит на в'ялену рибу був високим, але її частка в загальній масі рибної продукції не перевищувала 1% через кліматичні обмеження. Сьогодні для в'ялення риби в штучних умовах застосовуються спеціальні тунельні установки з постійною циркуляцією повітря.

В'ялена риба в Хмельницькому

Хмельницький - місто з багатою історією і смаковими традиціями. Тут, як і всюди, шанують в'ялену рибу і прагнуть вживати тільки якісний продукт, безпечний для здоров'я. Тому краще всього  замовити в'ялену рибу у виробника, щоб бути впевненим у дотриманні всіх санітарних норм і вимог при виготовленні. Компанія «ГАЛС-2000» випускає рибну продукцію під торговою маркою «Добра риба». Це товар європейської якості, який сьогодні доступний українському споживачеві. Магазини, великі і дрібні торгові точки мають можливість купити в'ялену рибу оптом в Хмельницькому, доставка в місто здійснюється транспортними засобами власного автопарку.

В'ялення риби полягає в її поступовому зневодненні за допомогою випаровування вологи при температурі не вище 35 градусів. Готова риба має високу калорійність і вираженим пікантним смаком. Її можна вживати як закуску без додаткової обробки.

Коли риба втрачає вологу, обсяг м'язових клітин зменшується, волокна поділяються, а порожнечі що з'явилися наповнюються підшкірним жиром і жироподібними речовинами, частинками білків. Жиро-білкові утворення поширюються по тканинах однорідно, тому у риби з'являється бурштиновий відтінок, напівпрозорість і жирність. Дозріла риба не має смаку вогкості, а знаходить специфічний приємний аромат. На цьому процес її приготування закінчується.

Купити в'ялену рибу в Хмельницькому

Ціна на в'ялену рибу в Хмельницькому цілком прийнятна, враховуючи те, що це продукт найвищої якості, який не викличе ні у кого сумнівів з приводу безпеки для здоров'я людини. Оптовий продаж в'яленої риби компанії «ГАЛС-2000» включає в себе реалізацію таких видів в'яленої риби:

  • бичок, вобла, мойва;
  • судак, камбала, лящ;
  • окунь, плотва, синець, густіра.

Такий широкий асортимент дозволить задовольнити потреби всіх клієнтів, навіть вишуканих поціновувачів неперевершеного рибного смаку.