close

Зробити замовлення

close

Зробити замовлення

close

Дякуємо за замовлення!

Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

close
Відео доброї риби
close

Дякуємо за підписку!

Інформація з деталями надіслана вам на електронну пошту

close

Дякуємо за провідомлення!

close

Дякуємо за підписку!

cancel

Рибні пресерви ТМ "Добра риба" у Львові

30. 05. 2018
Рибні пресерви ТМ "Добра риба" у Львові

Рибні пресерви - це продукція, яка не проходить термічну обробку на відміну від консервів. В результаті цього товар має обмежений термін зберігання, зате в рибі зберігаються всі білки, вітаміни і мікроелементи.

Для приготування пресервів застосовують свіжу, охолоджену або заморожену рибу. Її солять і обробляють на філе (у випадку з оселедцем, скумбрією) або укладають цілі тушки (мойва, кілька) в скляні, бляшані, пластикові ємності. Далі вноситься заливка, в ролі якої можуть виступати рослинна олія (оливкова, соняшникова), додаються прянощі. У складі заливки обов'язково присутній антисептик і цукор. Пресерви виготовляють з дозріваючої риби.

Заливка з рослинної олії вважається класичним варіантом, вона прекрасно підкреслює смак риби і його відтінки. Гурмани вважають за краще вживати продукт з винною, гірчичною, журавлинною, абрикосовою, пряно-часниковою і іншими видами заливок. Кожна з них має свій неповторний аромат і смак, і знаходить своїх шанувальників.

Пресерви з скумбрії (Львів)

Рибні пресерви в м Львів представлені різними торговими марками, але особливо хочеться відзначити продукцію торгової марки «Добра риба». Компанія «ГАЛС-2000», що випускає цей продукт, працює на ринку з 2000 року. За цей час багато чого було досягнуто, якість удосконалювалося з кожним днем. Сьогодні це потужний завод з сімома виробничими цехами, сучасним обладнанням і згуртованою командою фахівців. Зусилля не марні - раз по раз продукцію компанії визнають найкращою і нагороджують в різних номінаціях.

Ціна рибних пресервів в м Львів, незважаючи на високу якість, залишається доступною. Фірма доставляє свою продукцію по всьому Західному і Центральному регіону в невеликі магазини і великі супермаркети. Тому жителі величезної території країни можуть по достоїнству оцінити смак справжньої риби. Саме пресерви з скумбрії є улюбленими ласощами споживачів і одним з  товарів що найбільш часто купляють. Співпраця з замовниками здійснюється на взаємовигідних умовах, можливі знижки і акційні пропозиції.

Пресерви з кільки (Львів)

Пресерви з кільки користуються особливою популярністю, оскільки продукт недорогий, але в той же час дуже смачний і корисний. Вдома таке блюдо приготувати майже неможливо, до того ж, розділка риби - заняття довге і копітке, займає багато часу. Тому набагато простіше купити рибні пресерви в Львові, і на столі відразу буде ароматний делікатес.

Торгова марка «Добра риба» випускає кілька видів пресервів з кільки:

  • кілька в олії зі спеціями;
  • кілька пряного посолу;
  • кілька в томатної заливки;
  • кілька в оцтово-олійній заливці.

Пресерви з мойви (Львів)

Компанія «ГАЛС-2000» використовує для виробництва виключно свіже та якісне сировину, рибу доставляють з Норвегії, США, Канади, Ісландії. Відповідальний підхід до справи - ось запорука стабільно розвивається бізнесу і позитивних відгуків споживачів. Замовити рибні пресерви від виробника ТМ «Добра риба» - значить бути впевненим в добротності продаваного продукту.

Фірма виготовляє пресерви з мойви гарячого копчення в оцтово-олійній заливці і пресерви з мойви гарячого копчення в томатної заливки. Цим асортимент не обмежується. Випускаються також пресерви з оселедця в маринаді, в маслі з маслинами, в маслі з грибами, в олії з овочами, з ароматом запашних трав в олії зі спеціями, з морквою по-корейськи, з морською капустою і багато іншого.

Можна купити рибні пресерви оптом, звернувшись до співробітників компанії. ТМ «Добра риба» - це широкий асортимент рибної продукції на будь-який смак різних цінових категорій, можливість вживати якісний і натуральний продукт вітчизняного виробника.